יורי כתב:
אם איכות הקפה לא חשובה כל כך סופורה יכול להיות אחלה
אם איכות הקפה מאוד מאוד חשובה לך - ה 74 ש"ח לקילו שהם מוכרים את הקפה שלהם יכול להיות בזבוז מיותר של 74 ש"ח.
יורי, זכותך לכתוב על מקום שאתה ממליץ עליו, אך בהינף מקלדת שאתה משמיץ מקום אחר מקוממת אותי.
אני מנסה להימנע מלהיכנס לוויכוח אך בוחנים ואיך מודדים איכות של קפה.
אני ממש לא מחשיב את עצמי למומחה, או אנין טעם בקפה, או פלצן קפה מצוי.
בסופו של דבר, גם בקפה זה הרבה גם עניין של
טעם אישי.
אני רק חובב ואוהב לשתות קפה ובשנות חיי הסתובבתי הרבה בעולם ושתיתי קפה באיכות שונות.
זה היה כשבארץ עוד הכירו רק את אבקת "הנסורת" שקראו לה קפה נמס,
וקפה שחור היו עושים מטבליות דחוסות של תערובת לא מזוהה שכללה גם שאריות מפולי קפה...
יחד עם הניסיון, אני מכיר (אישית) מקומות שהתפתחו גם סיפורים אורבניים עליהם כמו הערבי מחיפה,
דרך הקולה פולים עם מגע הקסם, ועד הדוס במרתף בשוק לווניסקי...
אגב , תמיד מעניין לי לשמוע סיפורים על תעשיית הקפה בארץ מאיש מנוסה כמו,
אילן שנהב,
או ידיד שהוא שופט
באליפות הבריסטה בארץ וגם בעולמית.
חוזר על המלצתי על החנות/רשת, קפה
איכותי ובמחירים טובים והוגנים
אך שלא יהיה, אין ספק שבמרוצת העשור האחרון, ישראל נהפכה למעצמת קפה מובילה עולמית, ולדעתי רק האיטלקים עדין מובילים.
יאללה בוקר טוב, נלך לשתות איזה

טוב של בוקר
