אז בינתיים שאני ממתין לסט האנלוגי החדש שהזמנתי

... קניתי לעצמי מתנה קטנה כדי להקל על "הכאב"
כבר שנים שאני יושב ומאזין בלילות עם AKG Q701 מדהימות! ותמיד נהניתי מכל רגע, גם שבחנתי בעבר אוזניות חדשות ומענינות יותר בנוף האודיופילי, תמיד חשבתי שלא ממש חסר לי שום דבר עם ה 701 והם התלבשו לי בול למה שהייתי צריך\רוצה.
לפני כמה שנים גם בניתי (בעזרתו האדיבה של מיכאל ידידי היקר) את ה CRACK של בוטלהד ועד היום (כולל) תמיד נהניתי מהסט הנפלא הזה . פירוט, קצב, צבע מתקתק, סאונד עוטף ולא מאיים, לא פול רזולוציה בלי פשרות, אלא אוזניה נעימה מאד (פיסית ואודיו)
עם מגבר מנורות שהשתלב עבורי מצויין לשעות הלילה המאוחרות וכוסית וויסקי ביד.
היום לאחר כמה וכמה שנים, החלטתי לרכוש לי גם אוזנייה חדשה, למרות שאני עדיין מעריך ואוהב מאד את ה701 כמובן...
והלכתי על ה HD800 של סינהייזר שמאז שיצאו לפני כמה שנים ובחנתי אותן די בקפידה (באדיבות חבר יקר שלי שרכש אותן לעצמו דאז) תמיד אהבתי את מה שהם הביאו לשולחן גם ביחס ל 701 שלי... אז באותן השנים לא ראיתי צורך או דרייב מיוחד לשלם כמה אלפי שקלים יפים מאד לאוזנייה מהודרת ואודיופילית כמו ה 800, אבל היום, הכיס אחר, האוזן רוצה שינוי והלב ריענון.
אז אמרתי יאללה, נתחדש.
