moshem74 כתב:
תזכיר לי כמה עולה ה 801 ואיזה מגבר צריך לשדך לו כדיי להוציא ממנו משהו...
לפי דעתי הלא מחייבת:
עברו אצלי גם כמה B&W למיניהם,חוברו לפאוורים ,ועדיין אני חושב שמדובר בטררם אחד גדול,כמובן שזה לא גורף אך בעדינות ניתן לומר שרמקולים כגון CABASSE\FOCAL כמה דרגות מעל.
לא מעט נפלו איתם בניסיון לשדך אותם לרסיבר זה או אחר,קונים רמקולים יקרים וזה פשוט לא זה! רמקולים בעייתיים מבחינת הגברה.
היי משה
בתקופה שלי בניופאן בתחילת שנות התשעים כאשר הפצתי את B&W בכל הארץ ובכמויות לא מבוטלות, מכרתי לא מעט זוגות 801 דרך "סטריאו פלוס" בבעלות רוני סאס למי שזוכר.
אינני זוכר באיזה מחיר הם נמכרו ולא בדקתי את העלות הנוכחית שלהם או של הדגם המחליף אבל קח בחשבון שלאולפנים מהגדולים בעולם ששם הם עבדו אין ולא הייתה בעייה תקציבית להגברה.
לא מעט חברות הקלטה מהגדולות שיש מציינות שההקלטה בוצעה עם ה-801 כמוניטורים וזה נחשב מאד.
במהלך 20 שנה שבהן אין לי כל נגיעה ל-B&W, עברו לא מעט מים בתמזה ואני ממש לא עוקב אחרי הרמקולים שלהם, יש לי מספיק משלי לעקוב אחריו כך שאני לא יכול לערער על קביעתך למרות שאפשר להתבטא בקצת יותר עדינות ביחוד על חברה כזו.
נישמע לי שאתה משום מה קצת כועס.
יש לא מעט חברות כמו אלו שציינת ואחרות שנותנות תמורה גבוהה ביותר לכסף אבל לאף אחת (גם לא פרדיים) יש את השם וההילה של B&W.
להשתמע