נושא ההודעה: David Sylvian - Secrets of the Beehive
פורסם: 15/10/08 10:52
חבר האתר
הצטרף: 22/09/08 20:45
הודעות: 1591 מיקום: Epping Forest
עם פרוץ החורף הבא על הכינרת לטובה (עלי קצת פחות, אחרי תקופה שעבודתי בלונדון, הפכתי לטיפוס של קיץ..). התחלתי להכין את אוזני למוסיקת חורף. יש דבר כזה. ומבחינתי מוסיקת חורף זה בראש והראשונה האלבום היפהפה של דויד סליביאן Secrets of the Beehive.
דיויד סילביאן הוא אמן בריטי ותיק ומוערך. הוא התפרסם לראשונה כזמר והיוצר הראשי של להקת Japan המעולה. אחרי התפרקות הלהקה באמצע שנות השמונים, הוא פנה לקריירת סולו, והקליט לא מעט תקליטים, ברמות משתנות של הצלחה. לדעתי יש לו קול מיוחד מאוד כיוצר פופ רוק, וצבע קול מאוד מוצלח כזמר.
האלבום Secrets of the Beehive הוא האלבום הכי מצליח שלו. זהו אלבום מנלכולי, ואיטי שלא לומר קצת מדכא, ובריטי להפליא (ולא בריטי במובן בו דפנה לוסטיג הודיעה לליבי בירן שיש לו "הגשה בריטית" ..).
השירים מולחנים בצורה מבריקה, המלודיות איטיות ועדינות, העיבודים מינימליסטיים, כאילו מנותקים מהמאזין. אישית, האוירה באלבום מזכירה לי את השלב הראשון בהתעוררות, כשאתה עוד חצי ער וחצי חולם. והשירה אינטימית מהורהרת. אלבום חורפי מושלם. ישראל חורפית. נמתין למאי בסבלנות. עד אז, דיויד.
Orpheus
waterfront
_________________ ללכת למקדונלדס בשביל סלט זה כמו ללכת לZונה בשביל חיבוק.
נושא ההודעה: Re: David Sylvian - Secrets of the Beehive
פורסם: 15/10/08 21:05
חבר האתר
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 3035
יש לי אלבום אחר שלו - גם הוא מלנכולי משהו (EVERYTHING AND NOTHING)... ניראה לי שזה קו מנחה. בכל מיקרה זה אלבום כפול - מומלץ ביותר!
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube|SME-12A turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC | AURALIC ARIES G1 | PS audio juicer | Stealth power cables
נושא ההודעה: Re: David Sylvian - Secrets of the Beehive
פורסם: 15/10/08 22:50
חבר האתר
הצטרף: 22/09/08 20:45
הודעות: 1591 מיקום: Epping Forest
Everything and nithing הוא אלבום האוסף שלו שיצא בשנת 2000, הוא מכיל שירים מתקופת Japan, וכמה שירים מ Secrets of the Beehive. זה יופי של אוסף, וכמו שליאור אמר, מומלץ.
אלבום נוסף ממש מיוחד שלו זה Blemish משנת 2003. שווה האזנה.
_________________ ללכת למקדונלדס בשביל סלט זה כמו ללכת לZונה בשביל חיבוק.