Munich High End 2012 - Metronome JMR
את חברת מטרונום אין צורך להציג, זו אחת החברות עם המקורות הטובים בעולם.
כבר דיסקסנו על כך בעבר, שאם הצרפתים יודעים לעשות משהו בביזנס הזה, זה כנראה מקורות משובחים.
הפעם זה לא היה רחוק מזה גם כן כמובן.
האמת היא - שראיתי את החדר של מטרונום "רצתי" פנימה, אך עיקמתי פרצוף שראיתי שהם מציגים יחד עם הרמקולים של JMR. אך שלא תבינו לא נכון, זה לא בגלל שאני לא חושב שהם טובים (ההיפך!), אלא פשוט נראה לי לרגע קט שזה קצת לא קשור מבחינת מיצוב (ניחא). אבל, לשמחתי התבדתי בגזרת ההתאמה.
ההדגמה הזו יצאה לא רעה בכלל ואם תסלחו לי לרגע אז אוכל אפילו להעלות מעט את הסנטר ולהגיד - טובה

.
שהיינו בחדר, ניגן הקומפקט דיסק (ריכטר תמיד קורע אותי שהוא אומר את זה

) הגדול של החברה - הקליסטה
עם הדיסק המעופף לו שם, ללא שום מכסה. כמובן שכל התמיכה בממירים ובספקי הכח היו של החברה הצרפתית (מטרונום) גם כן.
להגברת הרמקולים של החברה ואף כמקור שני בחדר, הציגו חברת 3D LAB.. כאשר הם איכלסו RACK שלם במכשיריהם.
הרמקול שניגן באותה העת שנכנסו היה; רמקול חדש שהחברה הציגה בפתח 2012 - ה ABSCISSE
והוא הראשון שנבנה ללא האב והמייסד (כנראה, אני לא סגור על זה) של החברה.
בנו וממשיך דרכו בנה אותו כהומאג' לאביו ועל פי מה ששמעתי, הוא עשה עבודה טובה מאד ואפילו מצויינת.
הסאונד בחדר היה טבעי, מתוק ומאוזן. חברת הרמקולים הזו תמיד הסתמנה לי כמאד מוסיקאלית והחדר הזה לא היה שונה מהדעות שהשתרשו אצלי לגביהם. כמובן שיחד עם המטרונום המיוחד והיקר ועם ההגברה המאסיבית מאד (הפוואר הזה מוציא 1000W ב 4 אום) - התוצאה הייתה כאמור - טובה.
ללא ספק חברות שחייבים להכיר ואף להקשיב להם כדי להבין על איך מוציאים מוסיקה ולא אפקטים ממערכת סטראו.