Munich High End 2012 - Kharma
החדרים של קארמה תמיד הכי מגניבים, לפני שנתיים הם הקימו חדר מטורף עם האקסקוויזיט הגדול ביותר, 2 סאבים, אלקטרוניקה במליון דולר ועוד ועוד.. בקיצור חדר של פאקינג מלך ספרד!
הספות שם היו מפנקות בטירוף ושקענו שם ללא ממעט זמן, שמענו בעיקר מוסיקה אודיופילית כזו.. אבל זה היה נחמד נעים וטוב מאד, להפתעתי הגמורה.. בעיקר בגלל שבדרך כלל בחדרים המטורפים הללו יש סאונד הרבה פחות WOW ממה שאנחנו מצפים. אצל קארמה, זה לא היה. הם פשוט הביאו לי כפה אז וגם הפעם למעשה.
השנה הם בחרו להציג את הרמקול הקטן יותר מהסדרה הזו, יחד עם ההגברה שלהם.
המקורות היו הסטרימר שהסתובב בלא מעט חדרים הפעם, CDP של DCS מדגם פוצ'יני וכמובן פטיפון.
קלייר אודיו יחד עם הפונו סטייג' של החברה (CA) גם כן (הוא נמצא בדיוק מעל הסטרימר)
הסאונד היה מאד מאוזן לטעמי, אקסטנשיין מעולה בנמוכים עם גבוהים קריסטלים ונוחים מאד. החדר לא היה קטן, אבל לא גדול כמו לפני שנתיים. מה שכן, נראה שהיה תמיד כמעט מלא לגמרי. אנשים התרווחו שם לא מעט זמן.
הדבר היחיד שהפריע לי היה מן רחש מעצבן (אני עם ה OCD שלי) שהרעיש בדיוק מעל ה SS... כנראה מתעלת המזגן או משהו כזה. שהתעלמתי ממנו או שלא שמעו אותו כל כך, הכל היה באמת נהדר, אבל הוא התחיל להציק לי יותר ויותר אחרי זמן מה.. אז פשוט קמתי ויצאנו.. בדרך החוצה עדכנתי את החברה של קארמה על העניין, אבל הם לטענתם לא שומעים את זה.. נו טוב...
גם השנה, זה היה חדר בנ"ז.. אני מאד נהנה מסגנון הרמקולים הזה.. שלמעשה כבר לא ממש "קרמי"
אלא משהו אחר לגמרי, מן אבולוציה של החברות הללו מלפני כמה שנים (גם במרטן המגמה זהה).