Kef Blade
הפתעה!
לא ציפיתי להרבה מהחדר הזה, אבל היום, יומיים אחרי ששמעתי אותו כל פעם שאני חושב על החדר הזה עולה לי חיוך, שהתישבתי לבד בחדר ריק מאדם המציג שהגיע ישירות מהחברה ב UK נראה קצת מבואס אבל מהר מאוד התחיל להדגים לי את הרמקול עם המוזיקה שלי.
הסביר לי על הטכנולוגיה שבהחלט מדהימה, הוא שם מטבע עומד על הרמקול מעל, שם מזיקת רוק כבד בפול ווליום והמטבע לא נפל ולא זז, קמתי הלכתי לרמקול והרמקול עומד בלי לזוז, כלום נדה! ולהזכיר לכם פוול ווליום רוק כבד עם בס מטורף בחדר.
חזרתי למקום שלי ושמתי לו מהלר 5, הרמקול אכל את המוזיקה בלי מלח,הסאונד שיצא מהרמקול היה פשוט מדהים! הוא מסוגל לנגן את המוזיקה הזו בלי בעיה בכל ווליום.
עברתי ללד זפלינג, שוב פעם בלי שום בעיה נקי גדול ודינמי, מטליקה, קולטריין, מיטלוף, בטהובן, כל מה שזרקתי עליו הוא ניגן בקלות.
אנשים, אני לא מתלהב מרמקולים בקלות, אבל הדבר הזה זה משהו אחר, ב30,000$ לזוג זה לא רמקול זול, אבל מי שמחפש רמקולים במחיר הזה וגם ב 100,000$ חייב לעצמו לשמוע את הרמול הזה לפני שמחליט.
הייתי בחדר כשעתיים, בהחלט לא מספיק זמן על מנת לדעת הכל על הרמקול אבל פשוט נהנתי, שעתיים שעשו לי את כל התערוכה!
מדהים! שיחקו אותה KEF




_________________
Speakers: Wilson Alexandria X-2.2 Preamp: Momentum HD Preamplifier Amp: Dan D'Agostino Momentum Stereo Amplifier Source: MSB Analog DAC with Analog Power Base and Premium QUAD USB2 Cables: Transparent Reference XL MM2