פרסם תגובה פרסם נושא חדש עמוד 1 מתוך 3   [ 26 הודעות ]
עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: BACK TO BLACK ("תכלס" פרק א + ב)
הודעהפורסם: 18/07/11 11:25 
עוסק בתחום

עוסק בתחום
סמל אישי של המשתמש

אז זהו הפרק השלישי, אחרי שעברנו על רחשי ליבי, ולאחר מכן על "הבחירה" על מה ללכת, באיזו דרך לבחור ואם
להתחיל בכלל, אנחנו סוף סוף מגיעים לתכלס. (זה הולך להיות פוסט ארוך משהו עם המון תמונות. קחו בחשבון) (F)

הגרוטאה שוכבת כבר כמה ימים במחסן ממתינה שאצא מהקונכייה שלי, אשנס מותניים ואחשוב מה אני עושה עם זה
לעזאזל .. כמה כסף זה יעלה לי ואיך מתחילים.
אז אין מנוס מלשלוף את כל הידע שצברתי עם השנים בתחום האנלוג ולהתחיל לגלגל אותו בראש.
כולל החלומות, הפחדים, הגחמות וכל הלינקים לאתרים ההזויים שטיילתי בהם, לרבות "ויניל אסיילום" האלמותי ו"לנקו גן עדן"
שכמובן היה ה home base של כל הפרויקט הזה ומשם שאבתי ידע כמו מטורף. מה שיפה מאד שיש שם אנשים
שששים לעזור, הם מלאי ידע ונחמדים מאד, כמו גם שרשורים שלמים ועצומים של בדיקות, תכנונים, טעויות של אנשים,
פרויקטים מדהימים וקצת מגעילים.. והכי חשוב.. תת פורום שמלמד אותך פחות או יותר איך לפרק לנקו כזה לגורמים
ולהחזיר חזרה שהוא מטופל, מאוזן, מיושר, מפולס ועובד קצת יותר טוב מאיך שהוא עבד כאשר יצא מהמפעל כמה
עשרות שנים אחורה. יש שם מליון טוויקים לאייך לשפר חלקים מקוריים ואפילו איך לבנות חדשים. איך ליישר את גלגל
האידלר למשל, איך לעשות לו דמפינג, בעצם איך לעשות דמפינג לכל הפטיפון המקשקש הזה..
איך לפרק את המנוע, ליישר את השאפט, לגרז לנקות ולהחזיר חזרה, כמו גם לציר המרכזי כנ"ל.. ועוד ועוד ועוד..

פרק א'
אז לפני שהתחלתי בכלל לתכנן מה תהיה הצורה הסופית של הפטיפון.. לקחתי על עצמי ללמוד וליישם על הפטיפון
שרכשתי את כל מה שצריך.. העליתי אותו מהמחסן, הנחתי אותו בפינת האוכל, הבאתי את כל כלי העבודה שיש לי
בבית, כולל אלו שהלכתי במיוחד (כמה פעמים) לרכוש במיוחד עבור העבודה הזו.. וניגשתי לעבודה.
לא צריך פה כלים מיוחדים, רק כאלו שמתאימים לעבודה הזו. לדוגמא יש בכל הברגים גם דבק מיוחד מימי המפעל
ש"נועל" אותם שהיה צורך לפתוח ועוד כל מני דברים שיש לקחת בחשבון..
כמו כן חומרי גירוז, שימון, ניקוי, ברגים חדשים, קפיצים ועוד ועוד..

הפירוק
.JPG

אז התחלתי במלאכת השיפוץ. המנוע הוסר, כמו כן גם הציר המרכזי.. וכל המנגנונים האחרים. כמו הזרוע למשל וכל
הנלווה אליה. החיווט הישן נזרק אל הפח וכבלים חדשים שיחליפו נקנו.
כמו גם שקע IEC שיחליף את קו החשמל המשתלשל מהמנוע עצמו עד לשקע.. (רציתי שתהיה אפשרות להשתמש
בכבל חשמל ייעודי ולא משהו שמחובר מלמטה מהמנוע לחשמל כמו במצב "המקורי")
נקנו לא מעט חלקי חילוף שחלקם הגיעו מחוץ לארץ וחלקם פה בארץ לאחר כיתות רגליים ואצבעות לא קל. כדי למצוא
דברים הזויים במיוחד שרציתי להחליף למשל.. שיהיה.
איתכם הסליחה שלא צילמתי את כל הפעולות האלו.. אלו היו ימים מטורפים במיוחד עם בלאגן אטומי בבית ותקופה
לוחצת מבחינות רבות.. הדבר האחרון שחשבתי עליו, זה להביא ציוד צילום ולתעד את זה.. :?
היום אני קצת מצטער.. שלא צילמתי לפחות עם הנייד.. רק כדי שיהיה.. כי תכף תראו שכן חשבתי על זה במקרה אחר.

אז השיפוץ ארך כמה ימים של עבודה בשעות אחה"צ ובמיוחד אל תוך הלילה שיש לי שקט מגורמי הנהלה שונים.
כמו כן הייתי צריך להמתין לחלקים כאלו ואחרים כך שלא תמיד התקדמתי כפי שרציתי.
הציר פורק נוקה ושומן, כמו כן גם המנוע שהיה חינוכי מאד לפרק, לנקות ולהחזיר אותו כמובן חזרה למצב מאוזן
ו"חדש". אז נכון שלפרק ולנקות זו לא כזו בעיה (קצת), אבל הסתבר שלאזן את ה'שאפט' אחרי שמחברים הכול יחד,
יכול להיות קצת מתיש עם עבודה מדויקת מאד ומעט קשה שאתה לבד בבית.
גם על זה התגברתי ולבסוף זה הסתיים שהכל נוצץ שקט ומגניב.

במקביל.. הייתי חייב כבר להתחיל להעביר הילוך עם מה שיקרה הלאה.. זה יפה מאד שאני משחק בעצמי עם חלקי
מתכת וקצת חשמל, מכניקה והידראוליקה.. אבל פטיפון כמו שאני רוצה, עדיין לא נראה באופק.
חייבים להניח יסודות לפחות באופן מחשבתי למה יקרה בשבועות הקרובים ולאיזו (ועד כמה רחוק) דרך אני רוצה לפנות.

אז הקונספט של PTP נכונה מדויקת ומגניבה לגמרי.. זו דרך שבעקרון מבטלת את בעיות הפלינת' המקורי ומשפרת
מאד את נצילות המנגנונים.. אבל אחרי בירור וסבב מוחות בין חברי, החלטתי שאני ממשיך עם הפלינת' המקורי.
רק שאותו אשפץ גם כן ואנסה לפחות להוריד עד כמה שאפשר- בעיות ילדות שיש בו ואת הפיניש הדי מכוער שהוא הגיע
אלי. רק כדי שתבינו את הז'רגון..
שאני אומר פלינת' אני מתכוון לפלטת המתכת המרובעת שעליה יושבת הפלטה המסתובבת והזרוע מצד שמאל..
שאגיד "קופסה" אתכוון לשסיי עצמו שהמנגנונים + הפלינת' ישבו עליה.

אם כך, המשכתי לשם.. הרעיון היה כמובן לצבוע אותו מחדש כדי שיראה נקי ויפה. לא שרוט, מגורד מלא במדבקות
ובדבק. התחלתי בלהוריד את לוח האלומיניום בחזית (שעליה הכיתובים וכדומה) ולהוריד את הצבע השחור כדי להכין
את השטח לצבע.
הסרת צבע
.JPG

מסתבר שלהוריד את הצבע המקורי זה לא משהו שכל כך קל לעשות וזה צבע חומצתי מיוחד להסרת צבע, מגרדת מתכת, ולא מעט בד שמיר. לבסוף.. הפלינת' נצץ באור יקרות בצבע המתכת המקורי והיה חלק כמו תחת של תינוק.
המתין לצביעה. לאחר מכן, צבעתי בצבע יסוד אפור כדי לבסס בסיס לצבע הנבחר. זאת עשיתי 3 פעמים כאשר בין
כל "יד" יש לילה המתנה לייבוש והחלקה עם גריידים שונים של נייר שיוף.

יסוד
.JPG

לבסוף, 2 "ידיים" של הצבע הנבחר.
עם 2 לילות בידוד וייבוש. שיוף שוב עם כמה גריידים של נייר שיוף ונייר מים להחלקה מושלמת.
הפיניש הסופי היה בעזרת ווקס מכוניות, כדי שהכול יבריק ויהיה חלק מאד.

קרם
.JPG

את כל העבודה הזו עשיתי כמובן בחוץ באוויר הפתוח בקרבת המחסן הפרטי של הבית.. בעוד ששוב.. מצלמה הייתה
הדבר האחרון שרציתי לקחת לסביבה הזו. (צבע, אבק משיופים, כלי עבודה ועוד..)
אבל כן צילמתי עם הנייד, כך שתסלחו לי על איכות התמונות הפעם.. מבטיח בסוף תמונות יפות יותר :) .
צבע הפלינת' שנבחר היה בהשראתה של סטרטוקסטר שהיית פעם, שהייתי מאד מאד צעיר -חלום רטוב שלי..
אמנם בתמונה רואים לבן, אבל בגלל שלא רציתי ממש ממש לבן, בחרתי במן צבע קרם שנקרא "שקד"

stratocaster.jpg

ד"א אם מישהו תוהה, הפלינת' לא רק נוקה ונצבע מחדש. הוא גם שוכך עם חומר מיוחד מלמטה, שגורם לו לרעוד
הרבה פחות ולהעביר פחות ופחות אנרגיה אל הפלטה, הציר והתקליטים שלנו ובהמשך לשפר את הסאונד ואת הדיוק
שנקלט מהגרוב. סתם שתדעו ;)

בסוף התהליך הזה שהיה מאד מתיש והדיר לא מעט שינה מעצבים בעיקר..הוא עלה מן המחסן שוב, אל פינת האוכל
כדי לנסות לראות אם הכול מתחבר ונראה סביר וששום דבר לא צריך צבע נוסף.

3.JPG

הכול פורק שוב ונכנסתי לתהליך נוסף של שיפוץ הזרוע המקורית של הלנקו..
לשם הווידוי אני רוצה להגיד שלא הייתה לי שום התנגדות לזרוע הזו בתחילת הדרך. אבל ככל שהתעמקתי עוד ועוד "בגן
העדן" (הפורום עם החברה של לנקו) הבנתי שחבל על הזמן ויש להחליף אותה אם התקציב מאפשר זאת.. אבל גם
מצד שני אמרו שאם משקיעים מעט, מחליפים כמה דברים ומטפלים בה, היא יכולה לתת כמה דברים נחמדים.. לפחות
עד שיש כסף להחליף. בקיצור.. אף אחד לא באמת ממליץ עליה כעל משהו FOR LIFE TIME.
ובכל זאת, למרות שירדתי קצת מהעניין של להשתמש בה.. החלטתי לשפץ אותה קצת.. לעשות אותה קצת יותר
מבריקה ויפה, להחליף את החיווט הפנימי שלה ולחווט אותה החוצה ל RCA איכותיים יותר.
אז כך עשיתי. כל הכרום הוברק בעזרת משחה מיוחדת שהלכתי לקנות, החיווט שלה נזרק ונקנה אחר במקומו..
השחלות, הלחמות עדינות וכדומה.. ולבסוף .. זרוע יפיפה חדשה למראה ומגניבה מאד עמדה לה בצד כולל האביזרים
הנלווים שלה (עוד עליה בהמשך).

ממשיכים? בטח.. יש עוד המון עבודה.. (היו זמנים שחשבתי שזה לא ייגמר)
פה בעקרון נגמרו עבודות התשתית על מה שהיה לי בינתיים בבית, מיותר לציין שהקופסא המקורית המסיבית, המגעילה
עם 4 קפיצים מפגרים- נזרקה לפח האשפה הקרוב מבלי שהסתכלתי בכלל מה הולך בפנים, או איזה חרק ישן באחד
החריצים. זה עניין אותי כקליפת השום (אפילו אני עוד לא מצאתי מה לעשות עם הקליפות האלו).
יש כמובן עוד קצת עבודות חיווט וכיוונים אחרונים במנגנונים הללו, אבל אלו יצטרכו להמתין ליום האחרון של הפרויקט.
כאשר הכול יהיה מחובר כמו שצריך ויהיה צורך לכך.

פרק ב' ממש עוד מעט..

טל - 052-6161-497
Gמייל - byrdparis@gmail.com

נערך לאחרונה על ידי Byrdio בתאריך 18/07/11 15:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: BACK TO BLACK (או "התכלס")
עוסק בתחום

עוסק בתחום
סמל אישי של המשתמש

אני כבר גולש לפרק ב', אני יודע שזה כבר מתארך, אבל תארו לעצמכם מה היה לי לחכות?
מה זה כמה פוסטים לקרוא? שטויות ;)

על קצה המזלג, בפרק ב' גוללתי את התהליכים שקרו מסביב למנגנון והפלינת' המקורי של הפטיפון "האגדי" של לנקו
ה L75. שיפוץ בניה מחדש, צביעה וטוויקים כאלו ואחרים שלקחו חלק בהשמשת הפריט והבאתו לרמה "אודיופילית"
ומוסיקאלית (כך קיוויתי) נאותה. שיוכל להסב לי מספיק הנאה למשך זמן.. ולא אחשוב על להחליף או לזרוק אותו מהחלון
במינימום.

אז אחרי שנרגעתי מכל מה שעשיתי הגעתי לדברים הגדולים יותר.. אלו שדורשים עבודה קצת יותר נרחבת (טוב לא
בטוח כל כך) ועם חומר מ '0' ולא שיפוץ, או בנייה של קיים.
בקיצור, עליי לבנות סביב הפלינת' והמנגנונים.. "קופסה". כזו שתהיה גם אסטטית וגם פרקטית.
שתהיה נכונה מבחינה אקוסטית וגם מרגשת מבחינת LOOK.
הרעיון הראשוני שהגיע מחלום עבר, שיהיה לי פטיפון שיוכל "לקחת" כמה זרועות. שתיים לשם התחלה עם חשיבה
לעתיד, שעוד אחת תוכל להצטרף די בקלות אם ארצה.. (בשביל מה?)
הרעיון הכללי.. היה לי לא ברור עדיין .. :roll: . לא ממש ידעתי מה אני רוצה לשים עליו מבחינת זרועות,
או ראשים, גם לא כל כך ידעתי מה הגיוון שאני מחפש בין שתיים, או שלוש זרועות...
מה שכן ידעתי כבר מההתחלה שזה פטיפון ל PURE FUN ולא "ספסימנט אודיופילי" פר סה.
כך שמודרניזם זה מגניב, אבל בשביל זה יש לי מחשב ו CDP.. הרעיון זה ליצור נשמה, ליצור מוסיקה.
(לא שזה סותר חלילה...מיכאל! בלי מקלות אבאללה!!..לא אמרתי כלום!)
שכל זה בראש.. התחלתי לחפש ולבחון איך לבנות את הקופסא סביב במקביל, למה שאני באמת רוצה לשים שם,
לפחות בעתיד הקרוב אם לא ברחוק.
אז הגעתי לכמה מסקנות..

1 – אני רוצה 2 זרועות כאמור כבר בהתחלה. כאשר הלנקו המקורית, נשארת כרגע להשתזף ולהיראות מגניבה..
הזרוע השנייה תהיה מאחור ב 90 מעלות והפוכה בכיוון (יעני ראש לזנב של המקורית)
2 – אני רוצה זרוע שנייה שתהיה 12" ואולי אפילו SPU מגניבה של אורטופון, בשביל להשלים את "הקטע" המוסיקאלי..
(במחשבה תחילה שלא בטוח שיהיה לי מספיק כסף בתקציב הנוכחי ואני לוקח בחשבון שזה משהו שכנראה יקרה קצת
יותר בעתיד)
3 – אני רוצה קופסא שתהיה מספיק גדולה כדי לקבל 12" כזו מאחורה.. ואולי גם עוד זרוע שלישית
ב 90 מעלות לזו השנייה (שוב ראש לזנב).
4 – אני לא רוצה שזה יהיה מפלצתי מידי.. אבל כנראה שלא תהיה ברירה.. העיצוב יהיה צריך למגר קצת את
המפלצתיות של זה.. נראה..
5 – אני לא רוצה שזה יראה כמו לא מעט פרויקטים "בגן העדן" שרואים "עץ" שכבות.. (למרות שיש בזה משהו מדליק,
לי זה נראה כאילו זה לא "גמור" עד הסוף. סתם פיגור שלי.. אל תתייחסו)
6 – אני לא בטוח שאני רוצה שכל התיבה תהיה מבירץ' למרות שלפי העדויות זה הכי "נכון" בסאונד..
אלא אם מתחילים להיסחף.. והולכים על SLATE, או על עצים גושניים אקזוטיים, או על שילובים כאלו ואחרים.

אחרי כל הרשימה הזו, עבודת הקופסה התחילה.
בפורום גן העדן יש תכנון שכבות ב PDF ביחס של 1:1 שבעזרתו ניתן לבנות קופסא מינימליסטית מתחת לפלינת'.
התכנון מדבר על שכבות של עץ שכל אחת מהשכבות מכורסמת בצורה קצת שונה, כדי להכיל בסופו של דבר את
המנגנונים שמחוברים לפלינת' מלמטה ולזרוע המקורית.
אם רוצים משהו רציני, גדול, או מסובך יותר מזה, ITS UP TO HIM..
כאשר אני בוחן את התכנון המקורי שניתן שם לרשומי הפורום.. אני מבסס עליו את שאר ה LAY OUT שאני רוצה
שיהיה אצלי. הורדתי את הקובץ.. והתחלתי לעבוד עליו כאשר במקביל אני סר אל מכון צילום גדול- כדי להדפיס את
השרטוטים על גיליונות A1 .יש אפילו הסברים מגניבים בצד השרטוט של איך ומה לעשות.

מה שאין שם כל כך זה מערך חישובים ומידות קצת יותר מדויק ומפורט. מפני שחוץ מהמידות החיצוניות, הם מסתמכים
על כך שנדביק את השרטוט ונעבוד בדיוק לפיו, מבלי למדוד על העץ לבד וכדומה..
כמו כן, למי שלא מכיר.. יש לפטיפון הזה מן "רגל" שירות ארוכה שיורדת מלמטה. הרגל הזו כל מטרתה בחיים זה לתמוך
בפלינת', כדי שיהיה גובה לטיפול אם צריך. את הרגל הזו לא לקחו בחשבון כל כך וההמלצה של החברה שם היא פשוט לנסר אותה. אני שלא רציתי כל כך לעשות זאת, תכננתי בין היתר חור נוסף בשביל שהרגל הזו תוכל להיכנס פנימה גם כן, כמו שאר המתכות והמנגנונים מתחת..

כמו כן, כאמור – התכנון שניתן הוא תכנון בסיסי כדי לבסס קופסה בגודל הפלינת' המקורי, ז"א ללא כל תוספות של
זרועות נוספות וכל מיני "מגדלים".. כך שיש לתכנן בנוסף הלאה.
בשביל זה, יחד עם איש מקצוע אדיר ביכולות (שבסופו של דבר גם עשה את עבודת העץ המדהימה!) התיישבתי מול
מחשב ותוכנה (אוטו-קד בסיסית) ותכננתי\ו שרטוט נוסף שבעיקרו הוספנו עוד
Arm board עליון שיוכל לקבל גם זרועות 9" וגם זרועות 12" (יש כמובן המון חישובי רדיוסים שם ונתונים אחרים
שחייבים לקחת בחשבון).. כמו כן הרחבנו את הקופסא עצמה (בכל מקרה זה היה MUST בשל התושבת החדשה
הנוספת) גם בשביל LOOK קצת יותר "מגניב" וגם בשביל עתיד כזה, או אחר שאבחר.

כמו כן עברנו אי אלו שעות, ישיבות, שיחות טלפון ופגישות פנים אל פנים- כדי לרדת לפרטים הקטנים ביותר בשביל
הפרויקט; איפה יהיה שקע ה IEC ביחס לגובה ורוחב הקופסא, אילו תעלות חיווט ארצה בתוך העץ, איך תשב הפלטה
שאמורה להחזיק את הזרוע השנייה למעלה, אילו ברגים, באיזה קוטר, איך נחזיק את הברגים האלו, אומים,
או 'אינסרטים'?, באיזה חומר נשתמש בשביל לבנות את הקופסא? באיזה חומר נשתמש בarm board , האם
הקופסא תהיה מרובעת, מלבנית, או עגולה. האם ארצה רדיוסים במקום פינות, או חזית מעוגלת ולא שפיצית..ועוד ועוד
ועוד.. לא היה רגע דל, אמרתי לעצמי.. שככל שאשקיע טוב יותר וחזק יותר בתכנון הפרטים והקופסה, כך לא אתקע
לקראת הסוף, או חלילה בעוד שנה שארצה להמשיך הלאה ולא יהיה לי איך.

אוטוקד.JPG

בסופו של יום, עברנו כמה וכמה תכנונים, כמה וכמה רעיונות עד שהגענו למשהו שנראה לי סביר,
נחמד, יפה ונכון מבחינתי. מפה היה רק צריך להתחיל לעבוד על זה.
הבחור שעזר לי לתכנן הכול, או יותר נכון להעמיד את הכול בצורה מציאותית, קיבל גם הזמנה ממני לבניית הקופסה.
כאשר לא אלאה אתכם בכל הבחירות שעשינו, רק אגיד שבחרתי שהקופסא תבנה מ-
MDF בשילוב של שכבות בירץ' בהקצעות מיוחדות בין לבין. וה Arm board יהיה עשוי ממייפל קנדי חזק.
התושבת הנוספת (ה"ארם בורד") תהיה מוחזקת בשטח פנים אחיד עם שאר ה FACE של הקופסה בעזרת
4 בורגי אלן (שמוחדרים פנימה ) מחוזקים דרך 'אינסרטים' וכמה אומים ושייבות ללחץ נוסף. כמו כן, גם שם יש שיכוך בין שכבות העץ (מתחת לתושבת) כדי למנוע ויברציות ותופעות לא רצויות.
מבחינת מראה... הפינות עוגלו קצת והם לא ממש שפיציות וכמו כן החזית כולה (הרחבה), עוגלה גם כן.
כל הקופסה שויפה והוכנה באופן מושלם (ואני אומר שוב. מושלם!) למידות המתוכננות ולתהליך הפיניש הסופי.
הנה תמונות של הקופסא כאשר באתי לאסוף אותה בסוף.. (בשבועיים הללו הייתי שם כמה וכמה פעמים למדידות יחד עם הפלינת' שלי כדי לראות שכל הכרסומים מתאימים וכדומה. עבודה מאד פדנטית מצד הנגר)

פרונט
 נגר.JPG

צד
 נגר.JPG

אחורי
1נגר חורים אחורה.JPG

העבודה עצמה (בניית הקופסה) ארכה כשבועיים וחצי פחות או יותר, זה כמובן לא כולל את זמן התכנון והירידה לפרטים
שהיו לפני כן. מה שהותיר לי "מעט" זמן לחשוב על דברים נוספים וכמובן לרכוש כמה דברים שאצטרך כדי שהפטיפון
הזה יפעל.

אז איפה אנחנו כרגע ומה עוד צריך.. הנה הפרק הבא כבר מגיע..

טל - 052-6161-497

נערך לאחרונה על ידי Byrdio בתאריך 18/07/11 15:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עוסק בתחום

עוסק בתחום
סמל אישי של המשתמש

שמור לפרק ג' (אולי)

טל - 052-6161-497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18/07/11 11:52 
חבר האתר

סמל אישי של המשתמש

איזה מגניב.
שוב אני קורא ולא מפסיק לחשוב "אך הבחור הזה מצליח למצוא זמן לכול העיסוקים/תחביבים/עבודה/משפחה/בישולים/צילום..."

אביעד, תן קצת יותר פרטים/לינק, על חומר השיכוך שאתה מספר עליו.

"ד"א אם מישהו תוהה, הפלינת' לא רק נוקה ונצבע מחדש. הוא גם שוכך עם חומר מיוחד מלמטה, שגורם לו לרעוד
הרבה פחות ולהעביר פחות ופחות אנרגיה אל הפלטה, הציר והתקליטים שלנו ובהמשך לשפר את הסאונד ואת הדיוק
שנקלט מהגרוב. סתם שתדעו"

אגב, להברקת חלקי מתכת, יש מברשות של סיבי זכוכית שעושות יופי של עבודה, רק שצריך הרבה סבלנות בלהבריש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי הסטאפ שלי  

הודעהפורסם: 18/07/11 11:59 
עוסק בתחום

עוסק בתחום
סמל אישי של המשתמש

barvfr כתב:

.

הנה בבקשה:
http://www.dynamat.com/products_car_aud ... ction.html
תהנה..

טל - 052-6161-497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18/07/11 12:09 
חבר האתר

סמל אישי של המשתמש

barvfr כתב:
איזה מגניב.
שוב אני קורא ולא מפסיק לחשוב "אך הבחור הזה מצליח למצוא זמן לכול העיסוקים/תחביבים/עבודה/משפחה/בישולים/צילום..."

גם אני די משתהה ומקנא באנרגיות (F)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18/07/11 12:30 
חבר האתר

סמל אישי של המשתמש

byrdparis כתב:
barvfr כתב:

.

הנה בבקשה:
תהנה..

יש לי כזה במחשב (ביחד עם עוד קיט), אחלה חומר (Y)

אביעד, ישר כוח ובהצלחה במסע :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי הסטאפ שלי  

הודעהפורסם: 18/07/11 14:35 
חבר האתר

סמל אישי של המשתמש

byrdparis כתב:
barvfr כתב:

.

הנה בבקשה:
תהנה..

איזה מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי הסטאפ שלי  

הודעהפורסם: 18/07/11 14:37 
עוסק בתחום

עוסק בתחום
סמל אישי של המשתמש

aloni כתב:
byrdparis כתב:
barvfr כתב:

.

הנה בבקשה:
תהנה..

איזה מהם?

לדעתי כולם פחות או יותר אותו הדבר, זה סתם חרטא שם.
קניתי את היריעות הריבועיות שמוכרים עבור רמקולים צדדים ברכב.
זה מגיע 2 ריבועים של 25X25 סמ משהו כזה מצופים באלומיניום (הורדתי כמובן את הציפויים המתכתיים והדבקתי רק את החומר הביטומני)

טל - 052-6161-497

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18/07/11 14:40 
חבר האתר

סמל אישי של המשתמש

ומה עשית עם זה? חתכת חתיכות והדבקת בנקודות המגע עם הקופסה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי הסטאפ שלי  

פרסם תגובה פרסם נושא חדש עמוד 1 מתוך 3   [ 26 הודעות ]
עבור ל:  
עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

חפש:

hifimusic
אודות
תנאי שימוש
צור קשר
אוהבים את