תודה על הטיפים.
האם ספק חלופי יכול להיות משמעותי? אגב, הנייד הנוכחי שלי צורך (או לפחו מקבל) 20V, 4.5A. אבל הוא מאד ישן, אז אולי זה מיושן. בכל מקרה אוכל לבחון את זה כשלב ב'.
אני מודע לפשרה האודיופילית, ואני חי איתה בשלום (לפחות בשלב זה). אם (וכאשר) המחשב "יתפוס" כמקור מועדף בבית, אשקול החלפות/תוספות/שדרוגים לסלון.
כמו כן ברור לי שלא אוכל לקבל חוו"ד על מחשב ספציפי (כולם אותו זבל

), רק רציתי לוודא שאין דברים כלליים שיכולים להיות גרועים יותר וגרועים פחות מבחינת הספציפיקציה הבסיסית. למשל מהירות הדיסק.
אבל אם כבר עלה הנושא (ובכלל לא חשבתי על זה עד עכשיו) - האם יש (בארץ! לא מעוניין לקנות בחו"ל) חלופה למחשב נייד, במחיר דומה, שבגדול תעשה אותו דבר אבל תהיה פחות גרועה אודיופילית?
אני מתכוון למשהו שישמש כמחשב (PC) לכל דבר, גם אם פחות חזק ואימתני, אבל עם מקלדת, עכבר ומסך. מחשב שאפשר לגלוש בו באינטרנט, להריץ תוכנות בסיסיות לנגן וידאו, ולא יהיה גדול יותר מנייד.
אם יש - אשמח לדעת.
כי אני רוצה מחשב קטן בסלון. לא מכונת מוסיקה. מחשב שגם יעשה מוסיקה וינגן סרטים. אם זו בעיה - אני מוכן לפשרה אודיופילית ולפשרת ביצועים (כולה מחשב all around פשוט, לא צריך סופרמן), ולא באמת זקוק לניידות (רק שלא יתפוס יותר מדי מקום). אבל אין לי אפשרות לפשרה פונקציונלית.