כמובן שקניתי בשר לפני עידן ראובן במחירים זולים ב 30% -20%
ויש קצביות ששם גם יותר יקר מראובן ב 20-30%
אבל אני לא מכניס לי ולמשפחתי לבטן אחוזים אלא בשר אז אני קונה הפעם אצל רובן
רק פילה ו אנטריקוט .
הגעתי לחנות מעוצבת עם 2 מוכרים נחמדים שהאחד בשידור חי מכין קבב טוחן וטוחן מוסיף פטרוזיליה
תבלינים והכל בפיילה של 30 קג לא עמדתי בזה כי זה נראה מנצח
ראיתי מדליוני כבש , אנטריקוט , פילה, קבבים, נקניקיות , תבלינים
בקיצור אתה רואה את מה שאתה הולך לאכול ואתה יודע שזה מתאים ליום הולדת 70 למדינה
וזה הרכב מנצח. אני מעמיס מהכל ונוסע מיד הביתה למקם במקרר כי הכל טרי ולא קפוא.
את ההיכרות שלי עם דאבח היצרן הכי גדול בארץ שמגלגל עדרים שלמים יש לי לפני שנים רבות
שהייתי קונה אצלו. ( היה חבר טוב ושותף עיסקי עם אריאל שרון - אגב השחיטות כשרות )
טוב המטס הסתיים .
עכשיו אני הטייס הנווט והטבח של הגריל שהבשר ״עף ״ לשולחן וכל האורחים שואלים
מאיפה הבשר המצויין, הטעים , הקבבים , בקיצור מה שהיה על השולחן זה נשק יום הדין
אין עליו .
רובן עשית לי את החג שהצלחתי לפנק את האורחים בבשרים עם רזולוציות שרק אודיופיל יודע
למה אנחנו מכוונים.
חלק מהצלייה הנכונה הוא הטרמומטר הננעץ בבשר שמשדר לי טמפ פנימית שלא יהיה מצב אל חזור
שהבשר מוכן מידי.
זו היתה ארוחה של הנאה צרופה. תודה.
(כוסאוחתו בגללו אכלתי כמעט קילו בשר)