מחבר |
הודעה |
הצטרף: 21/09/08 22:51
הודעות: 769 מיקום: גבעתיים
|
מגבר משולב מעולה.(יד ראשונה). שמור וממש חדש.עדיין באחריות. בן פחות משנה,הדגם הכי חדש של החברה,מגיע עם חיבורי רמקולים איכותיים יותר ע"פ בקשתי.
מבקש 16000 שח. {חדש עולה 27000 שח)
בבקשה לרציניים בלבד. איתן 0502307507 תודה.
_________________ "הג'ירפה אילמת"?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
הצטרף: 28/11/08 01:04
הודעות: 2439
|
מוצר מעולה ומוזיקאלי מאוד!
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 21/09/08 22:51
הודעות: 769 מיקום: גבעתיים
|
UP
_________________ "הג'ירפה אילמת"?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 21/09/08 22:51
הודעות: 769 מיקום: גבעתיים
|
מצורפות תמונות עדכניות. המגבר חדש חדש,כולל אריזות וספרות. אחד המגברים המשולבים הטובים ביותר.
תודה.
_________________ "הג'ירפה אילמת"?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
עוסק בתחום
|
 |
הצטרף: 20/09/08 12:59
הודעות: 936
|
לא מבין למה אתה מוכר בכלל את היהלום הזה. מגבר מצויין ...... עד לאן ......
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 3035
|
נו, הg8 כבר בבית? 
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube|SME-12A turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC | AURALIC ARIES G1 | PS audio juicer | Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 21/09/08 22:51
הודעות: 769 מיקום: גבעתיים
|
לא יודע,ומי שמכיר אותי באמת,מבין שזאת המחלה. השדרגת האין סופית. שומעים נפלא,למרות העדר אקוסטיקה מינמלית ,עוד לא ממש טרחתי להאזין ממש ברצינות למערכת,לצערי מחוסר זמן בתקופה האחרונה.
לא חסר כוח,והבמה והעומק סוף הדרך...אבל,בריפרוף באינטרנט ואפילו בהמלצת היבואן-טוען שעם מגבר גיבור מאוד,יתקבל משהו אחר. ואולי הסקרנות,שנקווה שלא תהרוג את החתול-אשמה.
לו היתה לי אפשרות כרגע,לעלות ל EDGE חזק יותר,ולשמור על הגוון שאני כל כך אוהב. פשוט יקר מאוד. נקווה שיגיע לידיים טובות.הרוכש יהנה מאוד. איתן.
_________________ "הג'ירפה אילמת"?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 22/09/09 04:14
הודעות: 1812
|
איתן אני כותב לך את הדברים הבאים בחברות וחלילה לא בפטרונות:
לפי הפוסט שכתבת זו נשמעת כמו טעות למכור את המגבר. שדרוג למען השדרוג והריגוש הרגעי ולא כדי להתקדם למקום טוב יותר.
כתבת ששומעים נפלא, שעוד לא ממש טרחת להאזין למערכת ברצינות, שלא חסר כח והבמה והעומק הם סוף הדרך וגם שאתה כ"כ אוהב את הגוון (לדעתי גוון הצליל של מוצרי אודיו הוא הדבר הכי חשוב והכי קשה למצוא בדיוק את זה שאוהבים). המגבר שלך היה בביתי מספר שעות ואני חושב שהוא נפלא. חוצמזה שתמיד תוכל למכור אותו. אז אולי לפני שאתה מוכר ומפסיד מלא כסף כדאי לך לחכות קצת ולבחון בינתיים חלופות כדי לוודא שאתה שלם עם המהלך במקום שתמצא את עצמך מצטער אח"כ?
בהצלחה,
רונן
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 21/09/08 22:51
הודעות: 769 מיקום: גבעתיים
|
רונן,את הפוסט שלך קראתי לפני מספר חודשים כמדומני,ובאמת שהסכמתי עם כל מילה. וזאת הסיבה שרכשתי את המגבר. ורק לחשוב שלפני כחודשים זאת היתה תגובתי למגבר EDGE דומה שנמכר,רק ותיק יותר.
הבט,ביתי החדש שונה מהותית מהקודם.למעשה קוביה גדולה של סלון ומטבח מחוברים,עם תקרה של 3.30 גובה. אני אהיה מוגבל מבחינה אקוסטית,אישתי ממש מקרצצת. על שטיח יש לנו ויכוח.וזו הסיבה לחיפוש הגברה חזקה יותר מהקיימת היום.
ההחלטה למכור את המגבר כעת,נובעת גם מהעובדה שהמגבר עדיין ממש חדש,ואני מקווה שאוכל עדיין לקבל עליו סכום נורמאלי, שתאמין לי שהוא רחוק מאוד מהסכום שרכשתי.
כן זו הדילמה הכלכלית נטו.
האופציה שלי לחלופות,עוברת דרך מכירתו.
תודה על התגובה. איתן
_________________ "הג'ירפה אילמת"?
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 01/12/08 21:47
הודעות: 903
|
מציע לך בחום, לפני שתיכנס לסיחרור, השווה את המגבר שלך במערכת שלך מול מגברים אחרים.
אולי תחליט שזה המגבר האידיאלי בשבילך ובסוף לא תחליף אותו?
|
|
חזור למעלה |
|
 |