בס"ד
שלום וברכה.
ברשותי זוג מונובלוקים Manley 250 Neo Classic שהינם מגברי הדגל האגדיים של החברה כבר כמה עשורים. משודכים אצלי לפרה הכי גדול שמנלי ייצרו אי פעם ה-Manley Wave.
ה250 נותנים 250 וואט לצד (!!!) בTetrode ועד 100 וואט בTriode (יש בורר שמאפשר לבחור באיזו תצורה לעבוד). בעלי מפסק התנעה רכה לשמירה על אורך חיי המנורות והרכיבים. מבוססים על שפופרות EL34 הידועות בצליל בשרני וחם עם במה ענקית. מזיזים כל רמקול. כוח שכזה נדיר מאוד למצוא במגברי מנורות.
מי שלא מכיר - Manley הינה אחת החברות הכי נחשבות ונחשקות בתחום הציוד לאולפני הקלטות - הכל על טהרת השפופרות. המפיקים הגדולים ביותר עובדים עם ציוד של Manley. החברה יודעת לא רק לייצר מוזיקה באופן ייחודי ומרגש - אלא גם לשחזר את המוזיקה ברמה הגבוהה ביותר עם אותה טביעת צליל ייחודית - עם מחלקת ציוד ההי-אנד שלהם. צריך לשמוע כדי להבין.
המגברים עם אריזות מקוריות.
כולל שפופרות ספייר.
וידאו של הסט הספציפי הנ"ל:
https://www.manley.com/hifi/n250לפרטים נוספים - נא לפנות בהודעה פרטית