מחבר |
הודעה |
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 2999
|
שוני כתב: אני מייצר מתקני גריל לבתי מלון, מאז שהבאתי אלי הבייתה גריל כזה , פשוט הפסקתי לעשות על האש. והפיתרון היה שקניתי מחבת ב 600 שח ועל האינדוקציה אני עושה "על האש." שאתה קונה את הבשר הכי משובח וגריל הגז נותן לו טעם של "אין טעם" זה מתסכל. לא הבנתי למה בגריל גז אין לך טעם ובמחבת אתה מבסוט? ההבדל שבדרך כלל מדברים עליו הוא בין גז לפחמים בהקשר של טעם/הבדל. בתור אחד שמבין בזה, האם היית ממליץ ללכת ליצרן מקומי כמו ש.ד.ר. על פני הפירמות המוכרות? האם באמת איכות המוצר הרבה יותר גבוהה, או שזה מרקטינג שנועד לפצות על גימור פחות מוקפד (כי המחירים שלהם ברמה של המוצרים המיובאים).
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 17/04/11 15:05
הודעות: 7079
|
אני עם נפולאון טריומף 495 ומרוצה מאד ממה שהוא עושה - רמה אחרת מהצ'אר-ברויל שקדם לו. עם זאת חשוב לציין שהמוניטין של נפולאון הם על הסדרות היותר גבוהות וההרבה יותר יקרות. הסדרה הזו, כמו של יצרנים אחרים, כנראה סינית (ולראיה תחתית הפח החלודה אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי. השאר נירוסטה וברזל יצוק, מחזיק מעמד).
_________________ "Jazz disorganizes all regular laws and order; it stimulates to extreme deeds, to a breaking away from all rules and conventions; it is harmful and dangerous, and its influence is wholly bad. " - Anne Shaw Faulkner, 1921
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 22/09/08 16:46
הודעות: 1397
|
אני כבר מתקשר "הביתה" להסביר להם איך להכין בשר על האש עם מכסה....
_________________
Somebody was trying to tell me that CDs are better than vinyl because they don’t have any surface noise. I said, “Listen, mate, life has surface noise
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 07/01/10 17:31
הודעות: 217
|
לגבי הכנת הבשר: סגירת הגריל הופכת אותו ל......תנור. מי שאוהב את הסטייק שלו אפוי, שיסגור וייהנה. מי שאוהב אותו צלוי, אזי סגירה טובה באש חזקה כפי שנכתב כאן ואחר כך לצלות עם מכסה פתוח.
לגבי ההמלצות לגריל: מאחר וחייתי תקופה בארה"ב היו לי כמה וכמה, של כל מיני חברות, גם שם וגם בארץ. הוובר אכן נחשב לאיכותי, אבל היום יש לי את המכשיר הכי ממומלץ מבחינתי. גש לבית המלאכה של ויקטור בחולון, הוא מתמחה בהכנת גרילים לסטייקיות, מסעדות ושווארמות. לפני כמה שנים התחיל לבנות גם גרילים מעולים מנירוסטה לשוק הפרטי. אין מה להשוות! עוצמת חום אדירה, מכשיר ללא בלאי כמעט. לידו כל הגרילים המסחריים נראים צעצועים. ממליץ בחום. לא תצטער. המותג נקרא פשוט "ויקטור".
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 21:54
הודעות: 8621
|
Sonus כתב: Z, מה שאתה רואה בסרטון זה המבורגרים וככה עושים אותם זה לא "בשר" בשר זה משהו אחר לגמרי.
Y. אני רואה שם- המבורגרים, סטייקים ופיצה. נכון, רואים שם סטייקים, יחסית ל USA, דקים (כ 2 ס"מ), שלהם מספיק מינגול פתוח, עדיין אלו סטייקים. לסטייקים עבים (כ 4 ס"מ), התייחסתי קודם לגבי צורת ההכנה (צריבות חיצוניות והמשך 'אפיה' בתנור, שיכול להיות אותו גריל סגור, בחלק העליון, לא על הרשת התחתונה ובטמפ' מבוקרת ככול הניתן).
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 21:54
הודעות: 8621
|
TakeOne כתב: גרילים מעולים מנירוסטה לשוק הפרטי. אין מה להשוות! עוצמת חום אדירה, מכשיר ללא בלאי כמעט. לידו כל הגרילים המסחריים נראים צעצועים. ממליץ בחום. לא תצטער. המותג נקרא פשוט "ויקטור". נסיונך זה מעניין מניח ומקווה שהשתפרו עם השנים, זה באמת לא מדע טילים, צריך לחקות גריל מוצלח קיים ולשפרו מבחינת איכות הבנייה. הגריל שהתייחסתי אליו בעמ' הקודם הוא מייצור מקומי של לפני כ 15 שנים גיב אור טייק שנתיים, בנוי לתלפיות ויחזיק עוד 100 שנים לפחות, כחדש. אממה, לא בנוי נכון מבחינת העבודה - הרשת קרובה מידי למבערים והמשולשים לא עושים טוב את עבודתם (למנוע מדורה ולתת ככול יכולם 'פידבק' של טעם/ארומה לבשר הנצלה מעל).
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 2999
|
נרכש.. הלכתי למרכז החדש של כרמל דירקט בהרצליה פיתוח (נפתח חדש חדש, לפני שבועיים). הגעתי מתלבט בין הגרנד הול T2 ל GTI3, ויצאתי עם נפוליון. אשתי התלהבה מהלהבה הצדדית הנוספת, ואני מאיכות הגימור - והאחריות לכל החיים על רוב מרכיבי הגריל. עמי - אכן שאלתי האם המודלים הפשוטים יותר הם ברמה של המוצרים הגדולים, וענו לי שאלו ברמה מאד גבוהה ולראיה האחריות הבלתי מוגבלת. כדאי לך לפנות אליהם אם יש בעיה מסוג כזה, זה אמור להיות מכוסה. לקחתי את ה325, מעדיף גרילים קטנים . הGTI זול יותר וממש גדול מידי לטעמי. גם הרשת שלו נראית כמו חצי פלנצה ולא התחברתי לזה - ממש כמו בוובר. אני מניח שאי אפשר ממש לטעות בענק בכל אחד מהיצרנים שדובר בהם. התלבטתי מאד בחנות, לכל אחד היו פלוסים מינוסים קטנים, אבל אחרי שאני זורק גריל סיני שפשוט התפורר מחלודה. אני מעדיף מוצר עם אחריות לחיים, אני מקווה..
תודה רבה לכל העוזרים.
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 29/09/09 00:10
הודעות: 3557
|
liorms כתב: נרכש.. הלכתי למרכז החדש של כרמל דירקט בהרצליה פיתוח (נפתח חדש חדש, לפני שבועיים). הגעתי מתלבט בין הגרנד הול T2 ל GTI3, ויצאתי עם נפוליון. אשתי התלהבה מהלהבה הצדדית הנוספת, ואני מאיכות הגימור - והאחריות לכל החיים על רוב מרכיבי הגריל. עמי - אכן שאלתי האם המודלים הפשוטים יותר הם ברמה של המוצרים הגדולים, וענו לי שאלו ברמה מאד גבוהה ולראיה האחריות הבלתי מוגבלת. כדאי לך לפנות אליהם אם יש בעיה מסוג כזה, זה אמור להיות מכוסה. לקחתי את ה325, מעדיף גרילים קטנים . הGTI זול יותר וממש גדול מידי לטעמי. גם הרשת שלו נראית כמו חצי פלנצה ולא התחברתי לזה - ממש כמו בוובר. אני מניח שאי אפשר ממש לטעות בענק בכל אחד מהיצרנים שדובר בהם. התלבטתי מאד בחנות, לכל אחד היו פלוסים מינוסים קטנים, אבל אחרי שאני זורק גריל סיני שפשוט התפורר מחלודה. אני מעדיף מוצר עם אחריות לחיים, אני מקווה..
תודה רבה לכל העוזרים. ליאור, תתחדש קנית אחלה של גריל ומבית טוב מאד ועכשיו לעבודה
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 2999
|
תודה,
מחר אני אוסף אותו - בשביל זה לצערי עדיין צריך להגיע ללוד. תהליך ההרבה אמור להיות פשוט, סופשבוע כבר יהי אפשר לשרוף..
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 04:12
הודעות: 7061
|
zy כתב: Sonus כתב: Z, מה שאתה רואה בסרטון זה המבורגרים וככה עושים אותם זה לא "בשר" בשר זה משהו אחר לגמרי.
Y. אני רואה שם- המבורגרים, סטייקים ופיצה. נכון, רואים שם סטייקים, יחסית ל USA, דקים (כ 2 ס"מ), שלהם מספיק מינגול פתוח, עדיין אלו סטייקים. לסטייקים עבים (כ 4 ס"מ), התייחסתי קודם לגבי צורת ההכנה (צריבות חיצוניות והמשך 'אפיה' בתנור, שיכול להיות אותו גריל סגור, בחלק העליון, לא על הרשת התחתונה ובטמפ' מבוקרת ככול הניתן). מה שחשוב זה שהגריל מסוגל לפזר חום אחיד כמה שאפשר מסביב לבשר שהוא במצב סגור, כאשר הוא פתוח יש חשיבות לעוצמה (בעיקר בשביל לצרוב אותו מכל הכיוונים). בכל מקרה משלמים את רוב הכסף על איכות הבניה והחלקים, יש לי WEBER כבר 6 שנים בחוץ והוא עובד ונראה חדש כאילו קניתי אותו אתמול. אין לי ספק שהוא יחזיק עוד המון שנים בלי בעיה.
_________________
Speakers: Wilson Alexandria X-2.2 Preamp: Momentum HD Preamplifier Amp: Dan D'Agostino Momentum Stereo Amplifier Source: MSB Analog DAC with Analog Power Base and Premium QUAD USB2 Cables: Transparent Reference XL MM2
|
|
חזור למעלה |
|
|