aloni כתב:
לא ניסיתי. אבל אם כבר המלצות לפולים, אז לאוהבי הקפוצ'ינו:
http://www.sapore.co.il/%D7%A4%D7%95%D7 ... D7%94.aspxFresco
בעיקרון אני עדיין הכי אוהב את המוקה קרם של ארקפה, שלדעתי הוא הקפה הכי טעים לקפוצ'ינו. הבעיה איתו שהוא דורש כיוון פרפקט של הטחינה והמכונה בשביל לקבל את הטעם האמיתי שלו (שכיום כבר כמעט ולא מקבלים בבתי הקפה שלהם).
ה- Fresco הזה הרבה יותר סלחני ועדיין מאוד טעים, וגם זול משמעותית.
מכיר טוב את התערובות הללו- לטעמי בכלל לא משתווה לרמה שהמלצתי.
כנ"ל דדה.דרך אגב, אילו משווקות לבתי קפה בארץ.
אבל טעם-זה עיניין אישי לחלוטין.
שוחחתי עם גלעד שמחי -נגרו ,והוא פשוט לא יכול לשווק לבתי קפה בארץ היות והוא "איכותי מידי" וגם יקר יותר ,בגלל שיטת העשיה (קליה של כל סוג בנפרד) והטריות של הקפה מאוד גבוהה . מצד שני בתי קפה לא באמת חשוב להם תערובות סופר איכותיות כי באמת הצרכן לא יושב בבית קפה בגלל תערובת ספציפית ורוב הלקוחות לא באמת מבדילים.
התערובות של נגרו הן לא יקרות ביחס לסוגי הפולים וצורת הקליה ויש שם כמה סוגים מאוד מעניינים.