HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

Robben Ford
./Robben-Ford-t1930.html
עמוד 3 מתוך 3

מחבר:  zy [ 06/01/10 22:32 ]
נושא ההודעה:  Re: Robben Ford

ס. חייתי לא מעט במבנה בריטי שהיו מותקנות בו מרקקות במסדרונות (כל 3-4 מ' למתעניינים, בגובה כ 120-130 ס"מ).

דג, אני מניח שעבורך גם גפילטע פיש- מוגדר כדג תיקני למאכל :lol:
או כמעשה המורה לכימיה שלי- שהמיס גלידה איטלקית משובחת לעיסה חמימה ודביקה וטען בתוקף שזה-"אותו דבר" :cry: צודק! הפראזות/סולמות של הגלידה, הרי עדיין שם :idea:
אבל אין על המורה לפיסיקה שלי- שממנו למדתי לשלות שבלולים מסלעי הים לנגוס בם חיים, מלוחים, מזינים ו..כן מעט צמיגיים ......So :?:

אגב, הטיוב האחרון יותר אחלה :)

מחבר:  דג רקק [ 07/01/10 09:52 ]
נושא ההודעה:  Re: Robben Ford

zy כתב:
דג, אני מניח שעבורך גם גפילטע פיש- מוגדר כדג תיקני למאכל :lol:
או כמעשה המורה לכימיה שלי- שהמיס גלידה איטלקית משובחת לעיסה חמימה ודביקה וטען בתוקף שזה-"אותו דבר" :cry: צודק! הפראזות/סולמות של הגלידה, הרי עדיין שם :idea:
אבל אין על המורה לפיסיקה שלי- שממנו למדתי לשלות שבלולים מסלעי הים לנגוס בם חיים, מלוחים, מזינים ו..כן מעט צמיגיים ......So :?:

אגב, הטיוב האחרון יותר אחלה :)



דיברנו קצת בשירשור על ענייני הגדרות, בפרט מהי ההגדרה של ג'ז.
אני מניח שלשם משל הגלידה כיוון.
סה"כ הגדרות לא כל כך מעניינות אותי, גם כך רובן אמורפיות מראש.
הוא מכנה את עצמו בלוזיזט? אחרים מכנים אותו פיוז'ניסט? אני מכנה אותו שפריציקיסט.

הייתי מתקן קצת את משל הגלידה באופן הבא,
פיוז'ן זה לא לקחת גלידה טעימה ולהמיס אותה (שזה פחות טעים),
אלא לקחת גלידה ולהכניס אותה לקפה שחור, ולפעמים אפילו להוסיף קצת רום.
לא בטוח שזה עדיין גלידה. לא בטוח אם זה בכלל משקה או חטיף.
כן בטוח שתזמין עוד אחד. גם לבת זוגך (כי רום מרפה שרירים טבעתיים).

מחבר:  Danny [ 22/06/13 16:09 ]
נושא ההודעה:  Re: Robben Ford

תודה על ההמלצה הזאת מפעם! (F)

אתמול רכשתי את האלבום החדש שלו - הנה קטע מגניב מתוכו

Robben Ford "Bird's Nest Bound'"



לצפייה באתר YouTube

עמוד 3 מתוך 3 כל הזמנים הם UTC + 3 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/