HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

סטיראו לעומת מונובלוקים
./%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-t36971.html
עמוד 7 מתוך 24

מחבר:  Byrdio [ 30/04/20 18:57 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

zy כתב:
ג'מני הלכתי היום על 'ראובן' [הצטיידתי מראש]
זוג מונו בלוקים, לפני:
72 לפני.jpg

ואחרי: טוב, לפני הביס האחרון :)
72 אחרי.jpg


שנאמר - אין דברים כאלו :!:
כ 700 גר' :steak: לא נודעו כי באו אל קרבי


סו וויד לפני צלייה?

מחבר:  liorms [ 30/04/20 19:25 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

גם לי היו זוג דומה, אכלתי אחד מהם וקצת סינטה.
היה תענוג, הקצביה נראתה ביום שלישי כמו תור לסופר ברוסיה בשנות ה80…
מזל שבאתי רק לשלם ולאסוף.

מחבר:  zy [ 30/04/20 20:26 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

Byrdio כתב:
סו וויד לפני צלייה?

לא, הזוג הזה היה חתוך כשראיתי אותו ומצא חן בעיני, בערך "1.
מאז היו מווקמים אצלי במקפיא.
זה דק לסו וויד. מה גם שמנסיון השוואתי בעבר על חיתוכים של כ 4 ס"מ+, בסוף על הגריל יצא לי טוב יותר.

מה שכן עשיתי פה, זה לשים קר על גריל לוהט (הפעם לא מכת מקפיא, אבל קר מקרר).
את הראשון הוצאתי רייר+ - מדהים.
השני נשאר למידיום, גם טוב מאוד.

מחבר:  שניצל [ 30/04/20 21:04 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

בואנה , אתם מומחים לבשר , ואני כמו דפוק נוסע לקנות ביפו אצל אבו חלווה או חינאווי, או סתם קבב בולגרי אצל שרה ביהודה הימית , מה אני אעשה , אני לא צפונבון כמוכם ,אפילו לא נשמע לי טוב טייס בחנות בשר , לא אוכל מיושן , בטח לא איכפת לי העובי של הסטייק , אבל כל הכבוד לכם על האנינות .
חוץ מזה אצלי רובם צמחונים למחצה ,הרוב כאן אוכל לציפורים בבית (קינואה , בורגול , טופו ) ורק אני אוכל בחוץ במסעדות שחייבים לקחת אנטיביטיקה לפני ,ו

מחבר:  LazyBoy [ 30/04/20 22:47 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

אם אתה ביפו ורוצה לשדרג איכות, אז עצור אצל 'זלמן בשרים' בשדרות ירושלים (עושים גם משלוחים).
ואם אתה מתעקש להזדמבר עם חנייה ברחוב יפת, אז עצור כבר אצל 'מקור הדגים' של חמיס ובנו אנג'לו וקח איזה משהו בריא.

מחבר:  liorms [ 01/05/20 00:21 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

zy כתב:
Byrdio כתב:
סו וויד לפני צלייה?

לא, הזוג הזה היה חתוך כשראיתי אותו ומצא חן בעיני, בערך "1.
מאז היו מווקמים אצלי במקפיא.
זה דק לסו וויד. מה גם שמנסיון השוואתי בעבר על חיתוכים של כ 4 ס"מ+, בסוף על הגריל יצא לי טוב יותר.

מה שכן עשיתי פה, זה לשים קר על גריל לוהט (הפעם לא מכת מקפיא, אבל קר מקרר).
את הראשון הוצאתי רייר+ - מדהים.
השני נשאר למידיום, גם טוב מאוד.

להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה :D

מחבר:  roberts [ 01/05/20 01:16 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

liorms כתב:
להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה :D

וואללה?...... ולהקפיא אינטרקונקט ב Cryo בחנקן נוזלי זה לא פשע ? ;)

מחבר:  שוני [ 01/05/20 01:31 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

שניצל , כבר כמה דפים שגעת אותנו עם ליאור על לקסמן 600,700,800
זה לא מעניין אם זה לא נמדד בגרמים ,קלאס של סו וויד.
(קנית קבב בשר+לחם או קבב רק לחם.)
סע לראובן , ידריך אותך.

מחבר:  zy [ 01/05/20 01:37 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

liorms כתב:
להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה :D

ממש לא אם אתה מקפיא ומפשיר כראוי.
ויש יאמרו שגם תשפר אותו :idea:

לצפייה באתר YouTube

מחבר:  Byrdio [ 01/05/20 06:20 ]
נושא ההודעה:  Re: סטיראו לעומת מונובלוקים

roberts כתב:
liorms כתב:
להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה :D

וואללה?...... ולהקפיא אינטרקונקט ב Cryo בחנקן נוזלי זה לא פשע ? ;)



אין שום בעיה להקפיא, לשמור על ואקום ולהפשיר לאט.
הכל בסדר.
בסופו של דבר 2 אלמנטים חשובים מאד:

1 - סוג הבשר, הנתח ומאיפה קונים.
2 - איך מכינים.

:steak:

עמוד 7 מתוך 24 כל הזמנים הם UTC + 3 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/