aloni כתב:
מה שהייתי ממליץ לעשות זה אחרי שאתה מסיים לקרוא את כל ההודעות שמעניינות אותך, חזור ל- "הודעות אחרונות" ולחץ על "סמן את כל ההודעות בכל הפורומים כהודעות שנקראו" (צד שמאל למעלה).
כן, אבל אני לא מסיים את הכל בפעם אחת זה לוקח כמה פעמים וכל פעם שאני נכנס אני רואה מחדש את כל השרשורים באדום ואני לא זוכר מה עניין אותי ומה לא.
כרגע זה בקטנה כי אין כל כך הרבה שרשורים ואני פחות או יותר זוכר את כולם אבל לעתיד הייתי שמח אם היה אפשרות לנהל בצורה אישית את השרשורים. (למשל הקלקה על האייקון האדום בצד שמאל תהפוך אותו לנקרא, 2 קליקים תעלים אותו לגמרי?)
_________________
Speakers: Wilson Alexandria X-2.2 Preamp: Momentum HD Preamplifier Amp: Dan D'Agostino Momentum Stereo Amplifier Source: MSB Analog DAC with Analog Power Base and Premium QUAD USB2 Cables: Transparent Reference XL MM2