מחבר |
הודעה |
עוסק בתחום
|
|
|
הצטרף: 26/09/08 21:35
הודעות: 18206
|
zy כתב: ג'מני הלכתי היום על 'ראובן' [הצטיידתי מראש] זוג מונו בלוקים, לפני: 72 לפני.jpg ואחרי: טוב, לפני הביס האחרון 72 אחרי.jpg שנאמר - אין דברים כאלו כ 700 גר' לא נודעו כי באו אל קרבי סו וויד לפני צלייה?
_________________ אביעד בריד - Byrdio V.Y.G.E.R - CH Precision - Aries Cerat - Kharma - Clarisys audio - Boenicke - J.Sikora VYDA - Pink Faun - SubBase - DS Audio - Aidas - Etsuro - SAEC - SOtM - CSport - Fono Acustica
טל - 052-6161-497 Gמייל - byrdparis@gmail.com
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 2995
|
גם לי היו זוג דומה, אכלתי אחד מהם וקצת סינטה. היה תענוג, הקצביה נראתה ביום שלישי כמו תור לסופר ברוסיה בשנות ה80… מזל שבאתי רק לשלם ולאסוף.
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 21:54
הודעות: 8620
|
Byrdio כתב: סו וויד לפני צלייה? לא, הזוג הזה היה חתוך כשראיתי אותו ומצא חן בעיני, בערך "1. מאז היו מווקמים אצלי במקפיא. זה דק לסו וויד. מה גם שמנסיון השוואתי בעבר על חיתוכים של כ 4 ס"מ+, בסוף על הגריל יצא לי טוב יותר. מה שכן עשיתי פה, זה לשים קר על גריל לוהט (הפעם לא מכת מקפיא, אבל קר מקרר). את הראשון הוצאתי רייר+ - מדהים. השני נשאר למידיום, גם טוב מאוד.
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 27/04/09 20:53
הודעות: 4039
|
בואנה , אתם מומחים לבשר , ואני כמו דפוק נוסע לקנות ביפו אצל אבו חלווה או חינאווי, או סתם קבב בולגרי אצל שרה ביהודה הימית , מה אני אעשה , אני לא צפונבון כמוכם ,אפילו לא נשמע לי טוב טייס בחנות בשר , לא אוכל מיושן , בטח לא איכפת לי העובי של הסטייק , אבל כל הכבוד לכם על האנינות . חוץ מזה אצלי רובם צמחונים למחצה ,הרוב כאן אוכל לציפורים בבית (קינואה , בורגול , טופו ) ורק אני אוכל בחוץ במסעדות שחייבים לקחת אנטיביטיקה לפני ,ו
_________________ התקווה מתה אחרונה
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:08
הודעות: 2766
|
אם אתה ביפו ורוצה לשדרג איכות, אז עצור אצל 'זלמן בשרים' בשדרות ירושלים (עושים גם משלוחים). ואם אתה מתעקש להזדמבר עם חנייה ברחוב יפת, אז עצור כבר אצל 'מקור הדגים' של חמיס ובנו אנג'לו וקח איזה משהו בריא.
_________________ אַנְ'לֹא שׁוֹתָה ווֹדְקָה, אַנְ'לֹא שׁוֹתָה רֶדְבּוֹל, רַק גִ'ין טוֹנִיק וּמֻעָבֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט בֶּט
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 20:58
הודעות: 2995
|
zy כתב: Byrdio כתב: סו וויד לפני צלייה? לא, הזוג הזה היה חתוך כשראיתי אותו ומצא חן בעיני, בערך "1. מאז היו מווקמים אצלי במקפיא. זה דק לסו וויד. מה גם שמנסיון השוואתי בעבר על חיתוכים של כ 4 ס"מ+, בסוף על הגריל יצא לי טוב יותר. מה שכן עשיתי פה, זה לשים קר על גריל לוהט (הפעם לא מכת מקפיא, אבל קר מקרר). את הראשון הוצאתי רייר+ - מדהים. השני נשאר למידיום, גם טוב מאוד. להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 29/11/11 02:35
הודעות: 1990
|
liorms כתב: להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה וואללה?...... ולהקפיא אינטרקונקט ב Cryo בחנקן נוזלי זה לא פשע ?
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 11/03/12 20:29
הודעות: 2040
|
שניצל , כבר כמה דפים שגעת אותנו עם ליאור על לקסמן 600,700,800 זה לא מעניין אם זה לא נמדד בגרמים ,קלאס של סו וויד. (קנית קבב בשר+לחם או קבב רק לחם.) סע לראובן , ידריך אותך.
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 21:54
הודעות: 8620
|
liorms כתב: להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה ממש לא אם אתה מקפיא ומפשיר כראוי. ויש יאמרו שגם תשפר אותו
|
|
חזור למעלה |
|
|
עוסק בתחום
|
|
|
הצטרף: 26/09/08 21:35
הודעות: 18206
|
roberts כתב: liorms כתב: להקפיא כזה סטייק זה פשע נגד הקרניבוריה וואללה?...... ולהקפיא אינטרקונקט ב Cryo בחנקן נוזלי זה לא פשע ? אין שום בעיה להקפיא, לשמור על ואקום ולהפשיר לאט. הכל בסדר. בסופו של דבר 2 אלמנטים חשובים מאד: 1 - סוג הבשר, הנתח ומאיפה קונים. 2 - איך מכינים.
_________________ אביעד בריד - Byrdio V.Y.G.E.R - CH Precision - Aries Cerat - Kharma - Clarisys audio - Boenicke - J.Sikora VYDA - Pink Faun - SubBase - DS Audio - Aidas - Etsuro - SAEC - SOtM - CSport - Fono Acustica
טל - 052-6161-497 Gמייל - byrdparis@gmail.com
|
|
חזור למעלה |
|
|