HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?
./%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%9F-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%92-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%92%D7%A8-t11766.html
עמוד 1 מתוך 1

מחבר:  erez67 [ 02/09/12 09:16 ]
נושא ההודעה:  מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

אשמח לעזרה כיצד לבנות או היכן לקנות כבל טריגר 12 וולט
השימוש בכבל נועד לאפשר כיבוי/הדלקה של מגבר הכוח המחובר לפרוססור קולנוע ביתי ולחסוך כל פעם מחדש את הכיבוי/הדלקה הידניים של המגבר
לציין שגם בפרוססור וגם במגבר יש כניסה לכבל טריגר (בננה כמו של אוזנייה).
חיבור הכבל הזה אמור לאפשר כיבוי והדלקה אוטומטיים של המגבר כל אימת שיש הפעלה/כיבוי של הפרוססור
אודה על עזרתכם
ארז

מחבר:  michael123 [ 02/09/12 15:04 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

ח'-10 כזה

מחבר:  aloni [ 02/09/12 19:43 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

איפה נתקעת בדיוק ארז?

זה פשוט כבל עם מחברי בננה 3.5 מ"מ בכל צד.

מחבר:  erez67 [ 02/09/12 20:00 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

aloni כתב:
איפה נתקעת בדיוק ארז?

זה פשוט כבל עם מחברי בננה 3.5 מ"מ בכל צד.


תודה אלוני
ניסיתי כבל כזה בדיוק וזה פשוט לא עובד אולי בגלל שהוא לא מונו?

מחבר:  aloni [ 02/09/12 20:03 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

בדר"כ גם סטראו אמור לעבוד, כי ה + על הפין בקצה.
יכול להיות שני דברים, או שצריך להגדיר משהו במכשירים או שלאחד מהם יש חיבור לא מקובל.
באיזה מכשירים מדובר?

מחבר:  erez67 [ 02/09/12 20:51 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

aloni כתב:
בדר"כ גם סטראו אמור לעבוד, כי ה + על הפין בקצה.
יכול להיות שני דברים, או שצריך להגדיר משהו במכשירים או שלאחד מהם יש חיבור לא מקובל.
באיזה מכשירים מדובר?

פאוור 5 ערוצים PRIMARE 30.5
פרוססור PRIMARE SP-31

מחבר:  aloni [ 02/09/12 21:04 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

1. תוודא שחיברת נכון, כלומר ל- Output בפרוססור ול- input במגבר.
2. בתפריטים של הפרוססור אתה צריך לערוך את ה- source ולהפעיל את הטריגר. ראה עמוד 24 בחוברת
http://www.primare.net/assets/_managed/ ... s/SP31.pdf

מחבר:  erez67 [ 02/09/12 21:06 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

תודה אלוני (Y)
אני כבר מנסה ואעדכן

מחבר:  erez67 [ 02/09/12 21:35 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

aloni כתב:
1. תוודא שחיברת נכון, כלומר ל- Output בפרוססור ול- input במגבר.
2. בתפריטים של הפרוססור אתה צריך לערוך את ה- source ולהפעיל את הטריגר. ראה עמוד 24 בחוברת
http://www.primare.net/assets/_managed/ ... s/SP31.pdf


אלוני
גדול (F) (Y)
זה עובד
רוב תודות חבל שלא פניתי בפורום כבר לפני שנה ....
ארז

מחבר:  aloni [ 02/09/12 21:36 ]
נושא ההודעה:  Re: מהיכן אפשר להשיג כבל טריגר?

(F)

עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/