למכירה: מגבר עוצמתי מבית Naim Audio מדגם NAP-140 במצב מצוין!
**תיאור המוצר:**
מגבר NAP-140 מאופיין בתפוקת כוח המשקפת את המספר הדגם, המייצג את תפוקת הכוח הכוללת לתוך ארבעה אוהם. מגבר ה-NAP 140 מספק 45Wpc לתוך 8 אוהם (70Wpc לתוך 4 אוהם), ומגיע בגודל ובסוג מארז זהים ל-NAC 62 ויחידת הספקת הכוח Hi-Cap, מה שמאפשר מראה אחיד בין כל הרכיבים.
**פאנל קדמי:**
מכיל מתג הפעלה גדול באותו גודל ומיקום כמו מתג בורר הכניסות של ה-62 (וגם מתג ההפעלה של ה-Hi-Cap), מה שמוסיף למראה הדומה של שלושת הרכיבים.
**פאנל אחורי:**
- חיבור כבל חשמל IEC
- תקע 4-pin DIN (אות כניסת אודיו ויציאת DC)
- שני זוגות של חיבורים לרמקולים מסוג בננה
**פנים המגבר:**
המגבר כולל ספק כוח ומתח 24V לקדם מגבר הממוקמים בחלקו האחורי. ספק הכוח של NAP 140 כולל טרנספורמטור טורוידי בינוני וארבעה קבלי סינון 4700µF המותקנים על מעגל משולש. הסידור הקרקעתי בנקודה אחת נחשב לחשוב מבחינת איכות הצליל.
**תכנון דואל-מונו:**
כל ערוץ במגבר ממוקם על מעגל נפרד בגודל של מחצית רוחב היחידה ושליש מאורכה. שלב הכניסה הוא דיסקרטי, עם מינימום רכיבים במסלול האות. קבלים קריטיים הם מסוג טנטלום וכל הנגדים הם מסוג 1% מתכת-פילם.
**היבטים טכניים נוספים:**
- תפוקת מגבר ה-NAP 140 לא השתנתה במידה רבה במשך 20 השנים האחרונות, אך מוצרים חדשים נשמעים טוב יותר הודות לשיפורים ברכיבים ובעיצוב המעגלים.
- שיפור נוסף כולל שימוש בטכניקות הקרקעיות חדשות וטרנזיסטורים מותאמים אישית.
- רווח מתח כולל של 29dB.
המגבר במצב מצוין, בנוי באיכות גבוהה ביותר
אל תחמיצו את ההזדמנות לרכוש מגבר איכותי מבית Naim Audio!
אפשרות לעשות טרייד אין
https://www.facebook.com/groups/754525352467957/https://www.facebook.com/marketplace/profile/599001452/ ... tid=6ojiHh