HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

כבל רשת, לא מה שחשבתם..
./%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%9D..-t37123.html
עמוד 1 מתוך 1

מחבר:  zy [ 12/05/20 19:51 ]
נושא ההודעה:  כבל רשת, לא מה שחשבתם..

מבקש להסתייע בחוכמת החברים -
יש לי 2 אנטנות המוזנות בחשמל, 55V, ע"ג כבל רשת, כמו גם מורידות ומקבלות נתוני קליטה ע"ג אותו כבל.
זה הממיר המהווה גם סוויץ' (אם זו ההגדרה לפעולת הזרמת/מיתוג הנתונים שמתבצעת שם):
 לאנטנה.jpg



כיום, אורך כבלי הרשת מהממירים לאנטנות, עשרות מטרים.. ועובד חלק.
אני רוצה/ צריך להאריך את כבלי הרשת עד כדי פלוס מינוס 150 מטר בהערכה ראשונית.
אז-
האם האורך החדש סביר/קביל, אם כן האם גם 200 מ' הולך?
כבל, חיצוני, מומלץ שיתמוך כראוי במשימה?

מחבר:  aloni [ 12/05/20 21:16 ]
נושא ההודעה:  Re: כבל רשת, לא מה שחשבתם..

בעיקרון הגבול הרשמי של ethernet הוא 100 מטר, והייתי משתדל לא להגיע למגבלה הזו.
אתה יכול לשים תחנה באמצע כך שיהיו שני כבלים של פחות מ- 100?

מחבר:  zy [ 13/05/20 00:22 ]
נושא ההודעה:  Re: כבל רשת, לא מה שחשבתם..

צודק, עכשיו גם 'גיליתי' זאת ב WWW.
טעיתי לחשוב שזה הרבה יותר מבחינת העברת הנתונים ודאגתי בעיקר להעברת החשמל.
אני מניח ש'תחנה' כפי שאתה מכוון אליה, זקוקה למתח חשמלי :idea: ואם כן זה לא מסתדר.
כנראה שאמתח את הכבל דוך, ללא מעקפים ירידות ועליות, בכך מקווה שיסתדר העניין עם פחות מ 100 מ'.

מחבר:  aloni [ 13/05/20 07:32 ]
נושא ההודעה:  Re: כבל רשת, לא מה שחשבתם..

כן, צריך שם נקודת חשמל.

עמוד 1 מתוך 1 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/