music_lover כתב:
אביעד אתה חושב שלאובמה יש מטוס בשם Air force 3 ?
אולי לטראמפ יהיה גם 1 , 2 , 3 ...
ולעניין... האם הוא היה קנדידט בעינך לפני רכישתך ?
ה AF3 היה במחשבות, אבל לא ממש קנדידט, בעיקר בגלל שאין יבוא שלהם לארץ (היה יבואן שניסה להביא אותם לפני כמה שנים, והם סירבו לעבוד עם ישראל... כך נאמר לי לפחות). בסופו של דבר הפור נפל על הברינקמן באלאנס (שהוא יקר יותר מהטקדאס הנל ד"א, ועל אחת כמה שהוספתי את הספק השפופרתי) בעיקר בגלל אינרציה מסוימת אחרי הבארדו המצויין שהיה לי לתקופה קצרה מאד לפני. אך לא רק. יש פה בחירה בסוס מלחמה ותיק ועתיר שבחים!
קנדידט רציני נוסף ש"התחרה" בבאלאנס לפני הקנייה, היה דגם של KRONOS הקנדי -ה SPARTA שדאז אחד היבואנים בארץ אמר לי שהוא הולך לייבא, אבל זה גם לא ממש קרה.
תכלס יש מעט מאד חברות אנאלוג רציניות מיוצגות בארץ, וב רציניות אני מדבר על כאלו עם דגמי על בליין שלהם (לא על טופ אוף דה ליין ב 10K). שלא לדבר על תצוגות שאינן לחלוטין.
מה שנותר שיש לנו לבחור מהיבואנים:
ברינקמן אצל ערן
קוזמה ו TW אצל שחורי (פעם היה גם דה וינצ'י - אני לא יודע אם עדיין מיוצגים)
קלייר אודיו אצל רן שביט (שהיא מתחילה מנמוך אך עולה גבוה גבוה)
TA אצל לסרי
Thales אצל קודו (אמנם ליין מצומצם מאד לחברה, אבל מיוחד)
SME אצל ארמה...
כמובן שיש פה כל מיני חברות אחרות שניתן להשיג אך אנו בדרך כלל רואים את הדגמים הפשוטים שלהם לכאורה אם בכלל..
וגם אם יש להם דגמים יקרים יותר, הם לא בדיוק מתברגים בעיליתה
בקיצור, אנחנו בחיתולים! בטח ביחס לשאר העולם ולחזרה המטורפת שיש היום לאנלוג.