HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

האם אפשר להשתמש בחיבורי Tape In/Out עבור HT Bypass ?
./%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99-Tape-In-Out-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-HT-Bypass--t36729.html
עמוד 2 מתוך 2

מחבר:  ארז_וחני [ 17/03/20 21:49 ]
נושא ההודעה:  Re: האם אפשר להשתמש בחיבורי Tape In/Out עבור HT Bypass ?

aloni כתב:

להבנתי אלו שני מגברי כח שונים.

פרוססור -> מגבר כח -> סנטר ואחוריים
קדם מגבר -> מגבר כח -> קדמיים

עכשיו הוא רוצה לחבר את הפרוססור לקדם בשביל לשמוע את הקדמיים ברב ערוצי (ולשלוט על הווליום רק מהפרוססור מן הסתם).

הבעיה היא שהמגבר כח של הקדמיים מחובר ל- pre out של הקדם. אין לו דרך לוותר על הווליום קונטרול של הקדם בלי לנתק את זה ולהעביר את הכבלים מכנית ל- tape out... שזה יותר מאמץ מלהתעסק עם שני ווליומים, וגם פעם אחת ישכח להחזיר ו...


נכון, אני אכן רוצה לחבר את הפרוססור אל הקדם על מנת לשמוע רב ערוצי עם שליטה על הווליום רק מהפרוססור.

האם התשובה תשתנה אם אותו מגבר כח יהיה מחובר גם לקדם מגבר סטראו (לקדמיים בלבד) וגם לפרוססור (עבור הסנטר והסראונד) ?

מחבר:  aloni [ 18/03/20 00:07 ]
נושא ההודעה:  Re: האם אפשר להשתמש בחיבורי Tape In/Out עבור HT Bypass ?

לא.
באופן כללי אין הבדל בין מגבר כח רב ערוצי לכמה מגברים עם פחות ערוצים. אלו מכשירים "טיפשים" כך או כך.

מחבר:  LazyBoy [ 18/03/20 01:05 ]
נושא ההודעה:  Re: האם אפשר להשתמש בחיבורי Tape In/Out עבור HT Bypass ?

תיאורתית אם מצליחים "לקלוע" לתיאום ווליומים בין הקדם לפרוססור זה עשוי לעבוד, עד הרגע בו ישכח בטעות הווליום בקדם הרמה גבוהה מדי ויתפוצץ איזה טוויטר מהדיסטורשן.

מחבר:  ארז_וחני [ 18/03/20 10:41 ]
נושא ההודעה:  Re: האם אפשר להשתמש בחיבורי Tape In/Out עבור HT Bypass ?

תודה רבה.
המשמעות היא שרק קדם מגבר עם HT Bypass יתאימו לצרכי.
תודה
ארז

עמוד 2 מתוך 2 כל הזמנים הם UTC + 2 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/