מחבר |
הודעה |
הצטרף: 03/04/09 03:35
הודעות: 5336
|
האלבום - מויניל לאיפוד ובחזרה... מאת Travis Elborough עוד ספר על אודיו, עם הרבה אהבה לויניל. למרבה הצער, כבר לקראת סוף שנות הששים הסתבר שאתה זקוק ליותר מרק אהבה.
גם אותו וגם את perfecting sound קראתי לפני מספר חודשים. את הפרקים מהספר האחר זכרתי היטב. מהספר הזה לא זכור לי ולו גם פרק קונקרטי אחד. לא סימן משהו, אני מניח. "מתאבל על מות התקליט". האמת, אני בהחלט קהל היעד, שהיה לבו נחמץ בכיף לנוכח האובדן המצער. אבל חסרונו של עורך לשוני מוכשר מורגש כאן. מילא. הנחתי את ההספד בצד ושמתי תקליט של אלה פיצ'ג'רלד, או הביטלס או חלום הטנג'רין. איבדתי את עצמי בספר הזה, הרבה פעמים שאלתי את עצמי באיזה פרק אני, מה בדיוק רצה הסופר להגיד. השתעממתי והצטערתי, אז בסוף, פשוט הפסקתי. אולי מישהו אחר יאהב ויעריך. לצערי, זה לא יהיה אני.
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
הצטרף: 01/09/08 15:14
הודעות: 33194
|
מאיזה שנה הוא?
_________________ ביוגרפיות , עם קלאסי ואלגנטי , פשוט לא הולכים לעבוד. I have been supported from the bottom of my heart בוכה דה פלורסנט
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 03/04/09 03:35
הודעות: 5336
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
הצטרף: 02/10/08 16:54
הודעות: 9699
|
|
חזור למעלה |
|
 |
הצטרף: 03/04/09 03:35
הודעות: 5336
|
Hi Richter המלצה מאוד מעניינת! תודה!
|
|
חזור למעלה |
|
 |
חבר האתר
|
 |
הצטרף: 02/10/08 16:54
הודעות: 9699
|
אלו הרצאות שנקראות כנמסרות בע"פ, כמו לשבת אצלו בכיתה.
_________________ אַל תְּהִי בָז לְכָל אָדָם, וְאַל תְּהִי מַפְלִיג לְכָל דָּבָר, שֶׁאֵין לְךָ אָדָם שֶׁאֵין לוֹ שָׁעָה וְאֵין לְךָ דָבָר שֶׁאֵין לוֹ מָקוֹם
|
|
חזור למעלה |
|
 |