HiFiMusic
http://www.hifimusic.co.il/

גריל גז
./%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9C-%D7%92%D7%96-t26082.html
עמוד 3 מתוך 4

מחבר:  liorms [ 27/04/16 11:37 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

שוני כתב:
אני מייצר מתקני גריל לבתי מלון, מאז שהבאתי אלי הבייתה גריל כזה , פשוט הפסקתי לעשות על האש.
והפיתרון היה שקניתי מחבת ב 600 שח ועל האינדוקציה אני עושה "על האש."
שאתה קונה את הבשר הכי משובח וגריל הגז נותן לו טעם של "אין טעם" זה מתסכל.

לא הבנתי למה בגריל גז אין לך טעם ובמחבת אתה מבסוט?
ההבדל שבדרך כלל מדברים עליו הוא בין גז לפחמים בהקשר של טעם/הבדל.
בתור אחד שמבין בזה, האם היית ממליץ ללכת ליצרן מקומי כמו ש.ד.ר. על פני הפירמות המוכרות?
האם באמת איכות המוצר הרבה יותר גבוהה, או שזה מרקטינג שנועד לפצות על גימור פחות מוקפד (כי המחירים שלהם ברמה של המוצרים המיובאים).

מחבר:  Ami [ 27/04/16 12:38 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

אני עם נפולאון טריומף 495 ומרוצה מאד ממה שהוא עושה - רמה אחרת מהצ'אר-ברויל שקדם לו. עם זאת חשוב לציין שהמוניטין של נפולאון הם על הסדרות היותר גבוהות וההרבה יותר יקרות. הסדרה הזו, כמו של יצרנים אחרים, כנראה סינית (ולראיה תחתית הפח החלודה אחרי שנה של שימוש אינטנסיבי. השאר נירוסטה וברזל יצוק, מחזיק מעמד).

מחבר:  web [ 27/04/16 14:14 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

אני כבר מתקשר "הביתה" להסביר להם איך להכין בשר על האש עם מכסה.... :roll:

תמונה

מחבר:  TakeOne [ 27/04/16 16:52 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

לגבי הכנת הבשר: סגירת הגריל הופכת אותו ל......תנור.
מי שאוהב את הסטייק שלו אפוי, שיסגור וייהנה.
מי שאוהב אותו צלוי, אזי סגירה טובה באש חזקה כפי שנכתב כאן ואחר כך לצלות עם מכסה פתוח.

לגבי ההמלצות לגריל: מאחר וחייתי תקופה בארה"ב היו לי כמה וכמה, של כל מיני חברות, גם שם וגם בארץ. הוובר אכן נחשב לאיכותי, אבל היום יש לי את המכשיר הכי ממומלץ מבחינתי. גש לבית המלאכה של ויקטור בחולון, הוא מתמחה בהכנת גרילים לסטייקיות, מסעדות ושווארמות. לפני כמה שנים התחיל לבנות גם גרילים מעולים מנירוסטה לשוק הפרטי. אין מה להשוות!
עוצמת חום אדירה, מכשיר ללא בלאי כמעט. לידו כל הגרילים המסחריים נראים צעצועים. ממליץ בחום. לא תצטער.
המותג נקרא פשוט "ויקטור".

מחבר:  zy [ 27/04/16 22:00 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

Sonus כתב:
Z, מה שאתה רואה בסרטון זה המבורגרים וככה עושים אותם זה לא "בשר" בשר זה משהו אחר לגמרי.

Y. אני רואה שם- המבורגרים, סטייקים ופיצה.
נכון, רואים שם סטייקים, יחסית ל USA, דקים (כ 2 ס"מ), שלהם מספיק מינגול פתוח, עדיין אלו סטייקים.
לסטייקים עבים (כ 4 ס"מ), התייחסתי קודם לגבי צורת ההכנה (צריבות חיצוניות והמשך 'אפיה' בתנור, שיכול להיות אותו גריל סגור, בחלק העליון, לא על הרשת התחתונה ובטמפ' מבוקרת ככול הניתן).

מחבר:  zy [ 27/04/16 22:11 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

TakeOne כתב:
גרילים מעולים מנירוסטה לשוק הפרטי. אין מה להשוות!
עוצמת חום אדירה, מכשיר ללא בלאי כמעט. לידו כל הגרילים המסחריים נראים צעצועים. ממליץ בחום. לא תצטער.
המותג נקרא פשוט "ויקטור".

נסיונך זה מעניין :idea:
מניח ומקווה שהשתפרו עם השנים, זה באמת לא מדע טילים, צריך לחקות גריל מוצלח קיים ולשפרו מבחינת איכות הבנייה.

הגריל שהתייחסתי אליו בעמ' הקודם הוא מייצור מקומי של לפני כ 15 שנים גיב אור טייק שנתיים, בנוי לתלפיות ויחזיק עוד 100 שנים לפחות, כחדש.
אממה, לא בנוי נכון מבחינת העבודה - הרשת קרובה מידי למבערים והמשולשים לא עושים טוב את עבודתם (למנוע מדורה ולתת ככול יכולם 'פידבק' של טעם/ארומה לבשר הנצלה מעל).

מחבר:  liorms [ 27/04/16 22:20 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

נרכש..
הלכתי למרכז החדש של כרמל דירקט בהרצליה פיתוח (נפתח חדש חדש, לפני שבועיים).
הגעתי מתלבט בין הגרנד הול T2 ל GTI3, ויצאתי עם נפוליון.
אשתי התלהבה מהלהבה הצדדית הנוספת, ואני מאיכות הגימור - והאחריות לכל החיים על רוב מרכיבי הגריל.
עמי - אכן שאלתי האם המודלים הפשוטים יותר הם ברמה של המוצרים הגדולים, וענו לי שאלו ברמה מאד גבוהה ולראיה האחריות הבלתי מוגבלת.
כדאי לך לפנות אליהם אם יש בעיה מסוג כזה, זה אמור להיות מכוסה.
לקחתי את ה325, מעדיף גרילים קטנים . הGTI זול יותר וממש גדול מידי לטעמי. גם הרשת שלו נראית כמו חצי פלנצה ולא התחברתי לזה - ממש כמו בוובר. אני מניח שאי אפשר ממש לטעות בענק בכל אחד מהיצרנים שדובר בהם.
התלבטתי מאד בחנות, לכל אחד היו פלוסים מינוסים קטנים, אבל אחרי שאני זורק גריל סיני שפשוט התפורר מחלודה. אני מעדיף מוצר עם אחריות לחיים, אני מקווה..

תודה רבה לכל העוזרים.

מחבר:  barvfr [ 27/04/16 22:27 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

liorms כתב:
נרכש..
הלכתי למרכז החדש של כרמל דירקט בהרצליה פיתוח (נפתח חדש חדש, לפני שבועיים).
הגעתי מתלבט בין הגרנד הול T2 ל GTI3, ויצאתי עם נפוליון.
אשתי התלהבה מהלהבה הצדדית הנוספת, ואני מאיכות הגימור - והאחריות לכל החיים על רוב מרכיבי הגריל.
עמי - אכן שאלתי האם המודלים הפשוטים יותר הם ברמה של המוצרים הגדולים, וענו לי שאלו ברמה מאד גבוהה ולראיה האחריות הבלתי מוגבלת.
כדאי לך לפנות אליהם אם יש בעיה מסוג כזה, זה אמור להיות מכוסה.
לקחתי את ה325, מעדיף גרילים קטנים . הGTI זול יותר וממש גדול מידי לטעמי. גם הרשת שלו נראית כמו חצי פלנצה ולא התחברתי לזה - ממש כמו בוובר. אני מניח שאי אפשר ממש לטעות בענק בכל אחד מהיצרנים שדובר בהם.
התלבטתי מאד בחנות, לכל אחד היו פלוסים מינוסים קטנים, אבל אחרי שאני זורק גריל סיני שפשוט התפורר מחלודה. אני מעדיף מוצר עם אחריות לחיים, אני מקווה..

תודה רבה לכל העוזרים.


ליאור, תתחדש (Y)
קנית אחלה של גריל ומבית טוב מאד (F)

ועכשיו לעבודה :steak:

מחבר:  liorms [ 27/04/16 22:30 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

תודה,

מחר אני אוסף אותו - בשביל זה לצערי עדיין צריך להגיע ללוד.
תהליך ההרבה אמור להיות פשוט, סופשבוע כבר יהי אפשר לשרוף..

מחבר:  Sonus [ 27/04/16 23:09 ]
נושא ההודעה:  Re: גריל גז

zy כתב:
Sonus כתב:
Z, מה שאתה רואה בסרטון זה המבורגרים וככה עושים אותם זה לא "בשר" בשר זה משהו אחר לגמרי.

Y. אני רואה שם- המבורגרים, סטייקים ופיצה.
נכון, רואים שם סטייקים, יחסית ל USA, דקים (כ 2 ס"מ), שלהם מספיק מינגול פתוח, עדיין אלו סטייקים.
לסטייקים עבים (כ 4 ס"מ), התייחסתי קודם לגבי צורת ההכנה (צריבות חיצוניות והמשך 'אפיה' בתנור, שיכול להיות אותו גריל סגור, בחלק העליון, לא על הרשת התחתונה ובטמפ' מבוקרת ככול הניתן).

(Y)

מה שחשוב זה שהגריל מסוגל לפזר חום אחיד כמה שאפשר מסביב לבשר שהוא במצב סגור, כאשר הוא פתוח יש חשיבות לעוצמה (בעיקר בשביל לצרוב אותו מכל הכיוונים).

בכל מקרה משלמים את רוב הכסף על איכות הבניה והחלקים, יש לי WEBER כבר 6 שנים בחוץ והוא עובד ונראה חדש כאילו קניתי אותו אתמול. אין לי ספק שהוא יחזיק עוד המון שנים בלי בעיה.

עמוד 3 מתוך 4 כל הזמנים הם UTC + 3 שעות
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/