מחבר |
הודעה |
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 20:54
הודעות: 8620
|
לגבי התמחור, בזמנו לפחות - כן, זכור לי שבדקתי (לפני או אחרי שרכשתי, כבר לא זוכר) והופתעתי מאוד מזמן האספקה ומן העלות של הזמנה מחו"ל, כולל הכל ובהתחשב במפלצת (S470).
ובטח מוכרים לך ה'איומים' של היבואן בדבר ההתאמה לגז בארץ...
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 19:58
הודעות: 2995
|
ראיתי היום את הq320 של וובר.. מחיר 2350, נראה די אטרקטיבי. אני חושש מהbtu הנמוך יחסית לגודל? מי לדעתכם עדיף זה או הgti3?
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 11/03/12 19:29
הודעות: 2040
|
אני מייצר מתקני גריל לבתי מלון, מאז שהבאתי אלי הבייתה גריל כזה , פשוט הפסקתי לעשות על האש. והפיתרון היה שקניתי מחבת ב 600 שח ועל האינדוקציה אני עושה "על האש." שאתה קונה את הבשר הכי משובח וגריל הגז נותן לו טעם של "אין טעם" זה מתסכל.
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 20:54
הודעות: 8620
|
גם לי יש בחצר מתקן גז כזה, בייצור מקומי, פלב"מ איכותי, בסגנון 'בית מלון' או מסעדה יומית כזו, מעולם לא התחברתי אליו, שנים עשה שם רעעע לגריל גז ולכן התמדתי בפחם. כמה שזה יפתיע הוובר נותן תוצאות ברמה אחרת, לגמרי! ועם זאת, מסכים שנתח משובח בחיתוך של "1 ומעלה, מכת מחבת איכותית ומשם לתנור להגעה לתוצאה הרצויה.
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 24/09/10 15:22
הודעות: 467
|
liorms כתב: ראיתי היום את הq320 של וובר.. מחיר 2350, נראה די אטרקטיבי. אני חושש מהbtu הנמוך יחסית לגודל? מי לדעתכם עדיף זה או הgti3? אל תחשוש מ- BTU נמוך בוובר הוא מנצל היטב את העוצמה שיש לו ואף פעם לא חסרה לי עוצמה גם בדגם דומה לזה שציינת
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 19:58
הודעות: 2995
|
erez67 כתב: liorms כתב: ראיתי היום את הq320 של וובר.. מחיר 2350, נראה די אטרקטיבי. אני חושש מהbtu הנמוך יחסית לגודל? מי לדעתכם עדיף זה או הgti3? אל תחשוש מ- BTU נמוך בוובר הוא מנצל היטב את העוצמה שיש לו ואף פעם לא חסרה לי עוצמה גם בדגם דומה לזה שציינת הגמוכר בחנות Weber בהרצליה פיתוח, אמר שצריכים לעבוד עם מכסה סגור. זה מצב די מבעס עבורי ואני מנסה להבין האם אפשר לעבוד פתוח, או שחייב להיות סגור כל הזמן. פשוט לא מבין איך זה הגיוני לטפל בבשר בצורה כזאת, אשמח להסברים/טכניקה. סהכ החברה וותיקה וציוד נשמר בצורה טובה מאד לאורך שנים.
_________________ I have the simplest taste. I am always satisfied with the best"- Oscar Wilde" TIDAL Piano G2 | Luxman M900u | Einstein The tube| Oracle Delphi turntable|Weiss MEDEA+ DAC & Berkley DAC|AURALIC ARIES G1 |ps audio juicer|Stealth power cables
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 03:12
הודעות: 7061
|
בוודאי שהגריל צריך להיות סגור שאתה צולה בשר, ככה החום מגיע לבשר שווה בשווה מכל הכיוונים.
+1 על WEBER הגרילים הכי טובים שאני מכיר.
_________________
Speakers: Wilson Alexandria X-2.2 Preamp: Momentum HD Preamplifier Amp: Dan D'Agostino Momentum Stereo Amplifier Source: MSB Analog DAC with Analog Power Base and Premium QUAD USB2 Cables: Transparent Reference XL MM2
|
|
חזור למעלה |
|
|
הצטרף: 03/04/09 02:35
הודעות: 5285
|
Sonus כתב: בוודאי שהגריל צריך להיות סגור שאתה צולה בשר, ככה החום מגיע לבשר שווה בשווה מכל הכיוונים.
+1 על WEBER הגרילים הכי טובים שאני מכיר. +2
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 13/09/08 20:54
הודעות: 8620
|
Sonus כתב: בוודאי שהגריל צריך להיות סגור שאתה צולה בשר, ככה החום מגיע לבשר שווה בשווה מכל הכיוונים.
+1 על WEBER הגרילים הכי טובים שאני מכיר. -2 -1 מכיוון שממש, ממש! אין חובה, שלא לומר לא צריך, לסגור את המכסה כאשר צולים/ 'עושים על האש' / 'ממנגלים'. סגירת המכסה מכינה את הבשר באופן שונה, זה בהחלט אפשרי, בהחלט מגוון אפשרויות, אך כאמור שונה ולא מחייב. -2 למרות שעומד אחר המלצתי על וובר, הוא לא בליגת ההיי אנד. יש בהחלט טובים ממנו, למשל ה DCS (כן, כמו זה שלנו ) בסרטון המצ"ב ראה איך טוני צולה את הבשר ללא סגירת המכסה. את הפיצה בסוף כמובן שעם סגור ע"מ לקבל את החום בו"ז גם על הטופינג. תוכל למצוא אין ספור דוגמאות ברשת גם על צלייה עם מכסה סגור.
|
|
חזור למעלה |
|
|
חבר האתר
|
|
הצטרף: 21/09/08 03:12
הודעות: 7061
|
zy כתב: Sonus כתב: בוודאי שהגריל צריך להיות סגור שאתה צולה בשר, ככה החום מגיע לבשר שווה בשווה מכל הכיוונים.
+1 על WEBER הגרילים הכי טובים שאני מכיר. -2 -1 מכיוון שממש, ממש! אין חובה, שלא לומר לא צריך, לסגור את המכסה כאשר צולים/ 'עושים על האש' / 'ממנגלים'. סגירת המכסה מכינה את הבשר באופן שונה, זה בהחלט אפשרי, בהחלט מגוון אפשרויות, אך כאמור שונה ולא מחייב. -2 למרות שעומד אחר המלצתי על וובר, הוא לא בליגת ההיי אנד. יש בהחלט טובים ממנו, למשל ה DCS (כן, כמו זה שלנו ) בסרטון המצ"ב ראה איך טוני צולה את הבשר ללא סגירת המכסה. את הפיצה בסוף כמובן שעם סגור ע"מ לקבל את החום בו"ז גם על הטופינג. תוכל למצוא אין ספור דוגמאות ברשת גם על צלייה עם מכסה סגור. Z, מה שאתה רואה בסרטון זה המבורגרים וככה עושים אותם זה לא "בשר" בשר זה משהו אחר לגמרי. בשביל בשר (סטייק) צריך קודם לסגור אותו מכל ששת הצדדים שלו ואחרי זה לשים אותו על האש עם מכסה סגור בגריל שדואג שהחום מפוזר שווה בשווה עד לעשיה, פשוט, קל ומאוד טעים. המבורגרים, שניצלים, עוף וכו לא נחשבים "בשר". מי שמכין המבורגים שיפודים וחזה עוף כל גריל יתאים לו ולא צריך להשקיע בWEBER או כל דבר אחר שעולה יחסית יקר.
_________________
Speakers: Wilson Alexandria X-2.2 Preamp: Momentum HD Preamplifier Amp: Dan D'Agostino Momentum Stereo Amplifier Source: MSB Analog DAC with Analog Power Base and Premium QUAD USB2 Cables: Transparent Reference XL MM2
|
|
חזור למעלה |
|
|